Melyik márkájú hangszórót érdemes választani, aminek jó a hangja, van basszus rajta, mélynyomós, és nem dobozhangú?
Figyelt kérdés
ma 12:33
1/3 anonim válasza:
Egy középkategóriás 2.1-es rendszert, amihez normál hangszórók vannak a bal és jobb oldalon, nem miniatűr szatelitek.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, eddig eljutottam én is. Logitech volt az előző, 30 wattos, ilyent szeretnék. Az enyém már 20 éves, nem tudom, most melyik típusok a jók, illetve árban mennyit érdemes szánni rá. Láttam 7-10 ezerért is, meg 50-ért is. Azért nem mindegy... :o)
ma 12:40
3/3 anonim válasza:
60-ért már egy sztereó hifit kapsz ami körberöhögi ezeket a vackokat amit ennyiért árulnak. Persze ehhez külön hangszóró is kell ami még ennyi lesz minimum.
Szerintem a 20 ezres kategória már elég jó ahhoz, hogy számítógép hangját jó minőségben hallgasd rajta. Ennél feljebb akkor érdemes menni ha CD-t, esetleg bakelitet hallgatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!