Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógéppel mosott ruháim...

Mosógéppel mosott ruháim miért nem illatosak?

Figyelt kérdés

Nem érzem rajta az öblítő illatát,esetleg néha kicsit...

De olyanis van mintha büdös maradna

2 hónapja vásároltuk a gépet(vadonat új)

Használok illat gyöngyöt,perwollmosószer,chocolino oblito,szivfogo kendo

De neha már calgon power vizlagyito gelt is teszek hozza

Mégis semmi

A ruhák nem illatosak

Mit tegyek???

Eddig a mososzer tajekoztatoja szerint adagoltam bele

Esetleg tegyek bele dupla,tripla adagot?

2021. okt. 26. 14:13
1 2
 11/13 tsirche ***** válasza:
Nekünk is ilyen volt az új gépnél, az oldotta meg a problémát ha közvetlenül mosás előtt leengedünk pár liter vizet a lefolyóba (lehet használt felmosó víz is), onnan szedte fel a szagokat.
2021. okt. 26. 14:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Én mosógélt használok, addig töltöm, ameddig mutatja a csík, hogy addig szabad tölteni, ez általában egy kupaknyit jelent. Illatosak a ruháink. Ha nagyon telerakom a gépet, akkor szokott előfordulni, hogy nem lesznek illatosak. Régen mosóporral és öblítővel is így jártam el, addig raktam, ameddig a csík mutatta és az is jó volt.
2021. okt. 26. 14:55
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen jo helyre ontom,megneztem az utmutato papirjan

Az egyfele oblito es mososzert hogy erted?

Hogy azonos márka pl choccolino oblito es choccolino mososzer?

Perwoll Renew&Blossom mososzer a kedvencem ehhez milyen oblitot javasolnatok ami illatba passzol hozza?

2021. okt. 27. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!