Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogy tudok egyszerű mosást...

Hogy tudok egyszerű mosást csinálni ezzel az elől töltős whirpool mosogéppel?

Figyelt kérdés

Nem értek a mosógépekhez. Eddig egy ezer éves felültöltős roncsot használtam. Kaptam költözéshez ezt a whirpool aws 51011 típusú gépet.

Csak egy egyszerű mosást akarok indítani ami általánosan minden típusú ruhára jó, kb 35-50 percig mos és majd centriz is.

Használati utasítása nincs meg, neten sem találtam.

[link]

[link]

[link]

2021. ápr. 4. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Balra tekerném, ahol van egy pamutcsomó 40 és 60 fokkal, abból nagy baj nem lehet, és utána az indítógombot.
2021. ápr. 4. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Vagy inkább jobbra ugyanoda, mert baloldalon van az az e betű, ami a fene sem tudja, micsoda. Talán eco, szóval hosszabb lehet a mosási idő.
2021. ápr. 4. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Bal oldalt tekered a legalsó programhoz, az egy 1 órás, 40 fokos mosás, általános, egyszer hordott szennyeződésű ruhákhoz tökéletes.
2021. ápr. 4. 10:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, közben guglizgattam, és én is azt találtam, hogy az a póló/ing ikon az ilyen mindenféle vegyes ruhákhoz jó.
2021. ápr. 4. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!