Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Aeg mosógéppel valakinek van...

Aeg mosógéppel valakinek van tapasztalata?

Figyelt kérdés
2020. jan. 21. 21:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Szenelyes nincs, de jot nem olvastam róluk forumokban
2020. jan. 21. 21:44
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Zanussi, AEG, Elektrolux, Indesit, Ariston,Whirlpool,Candy, Hoover, egy azon gyártó különböző árfekvésű és minőségű termékei.

AEG közepes minőséget képvisel hazánkban,ez alapján nehéz véleményt mondani.Van tapasztalatom (Ariston kivételével) mindegyikben.Aeg kicsit "egyszerűbb" kezelhetőségünek tűnt mindig.Talán a kezelőfelület miatt de ez szubjektív nyilván.

Lehet hogy nem tünik segítségnek a válaszom de annak szántam. :)

2020. jan. 21. 21:49
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ, értem a mondanivalót. :)
2020. jan. 21. 22:18
 4/17 anonim válasza:
100%
Nekem Aeg mosógépem van. Csak jó tudok róla írni. Ellentétben az előző (oly sok ember által nagyra tartott) Fossung-al. Olyan halk, hogy a bejövő víz és a dobban forgó ruha hangján kívül semmit nem hallani. Egyetlen "hibájának" talán azt tudnám felhozni, hogy a mosás végét jelző hang is halk, és nem lehet erősíteni. Én nagyon sokat fórumoztam mielőtt megvettem, de ott sem szidta senki. Promócióba +3 év garanciával vettem, így össz. 4 év garancia van rá.
2020. jan. 22. 08:36
 5/17 Botond1999 ***** válasza:
100%
Nekem már több mint egy éve AEG mosógépem van. Csendes, megbízható, nagyon szépen mos. Nagyon sok véleményt elolvastam róla, mielőtt megvettem.
2020. jan. 22. 14:37
 6/17 Botond1999 ***** válasza:
88%
Az Electrolux csoporthoz az AEG és a Zanussi tartozik, a többi nem. Az Indesit és az Ariston a Whirlpool tulajdona.
2020. jan. 22. 14:50
 7/17 Botond1999 ***** válasza:
83%
A Hoover a Candy-Group tagja.
2020. jan. 22. 14:53
 8/17 anonim válasza:
a releváns válaszok nem az 1-5 éve AEG mosógép tulajdonosok körében van, tekintettel arra, hogy legalább 8-10 évre veszel mosógépet. Persze csak szerencsés esetben, és nem megy tönkre pár év múlva. ismeretségi körben érdemes körülnézni (mit használnak, milyen a szervízigény, rozsdásodás stb.)vagy szervízestől véleményt kérni. A régebbi AEG típusokat többen dicsérték.
2020. jan. 23. 06:50
 9/17 anonim válasza:
100%
Nekem 3 éves korában,pont mikor lejárt a garancia,elromlott az elektronika.Javítása annyiba lett volna ,mint egy alsó kategóriás gép új ára.Mondtam a szerelőnek,vissza se hozza.Vettem 3-ad áron egy Beko-t.4 éve rendesen üzemel.Nem halk,meg semmilyen 6-ik érzék,de működik,teszi rendesen a dolgát :) ,Ha elromlik kuka,de legalább 3-at tudok venni belőle az AEG árán.
2020. jan. 25. 20:35
 10/17 anonim válasza:
Német gépek a legjobbak, igaz, már mindenki Kínában gyártat. De, még a németek ellenőrzik a külföldi gyártásukat a legjobban..Ott még működik a MPA a Materialprüfungsamt, amely egy állami hivatal. A többi nyugati már tojik a gyártásukra . A németek meg tojnak a más nyugati, vagyis nem német minősítők igazolására.. Még....
2020. jan. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!