Aeg mosógéppel valakinek van tapasztalata?
Steve 72-nek válasz. Nem biztos, hogy az elektronika romlott el, és hogy jól jártál el. A menyemnek is pontosan ezt mondta a szakszerviz. De nem hagytam abba, és visszakértem az kivett , elvitt elektronikát. A netten kerestem egy öreg mérnököt, majd a Ferihegyi úti szervizébe elvittem. 3000 Ft-ért letesztelte, számlásan. (javításért 9000-et kért volna). Tökéletes volt az elektronika, de javasolta ellenőrizzem a motor szénkeféjét. Hát nem elkopott a fránya. Az volt a hiba. 3500-ért vettem egy gyári szénkefét. Azóta 12.-évé kezdte meg a gép és köszöni szépen.
Hát ennyit a un. szakszervizekről. Szerintem lenyúlták a gépedet…Persze, a legjobb gép, mindég egy „újgép”.
Nekem aeg-m volt par eve,250 ezres, de nem volt jo.
Most nemet anyacegu torok bosch-t vettem 170-ert.
En nem tudom,de ebben is elegge kopnak a ruhak!
Tudom elore,miket fogsz mondani. Elegge sokat foglalkoztam a temaval.
Kulfoldi,hazai weboldalakon es offline is. En irrealisan bele tudok merulni egy-egy temaba.!
Szerintem inkabb arrol lehet szo,hogy masok nem foglalkoznak annyiraazzal,hogy milyen kopas van a ruhan,eszre se veszik. Ez lehet a z egyik. Meg az,hogy biztos velem baj a baj,tulerzekeny vagyok,ha a ruhaim allapotarol van szo.
Kuldfoldon amugy talaltam olyan oldalakat,ahol panaszkodnak,hogy uj mosogep es kopnak a ruhak nagyon.
Amugy az igazsagugyi szakerto nekem adott igazat az aeg-nel. Ez meg a masik. Ugyhogy a bolt jott nekem 310 ooo- rel. Mert a szakertot is fizetttem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!