Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért szólal meg a légkondira...

Miért szólal meg a légkondira a tűzjelző?

Figyelt kérdés

miért van az, hogy ha itthon beindítjuk a légkondit, 1 perc múlva tűzriasztást csinál a házban.

és nem is fúj rá az érzékelőre.

2 helységben van légkondi, amelyikben megy, ott biztos hogy arra a helységre megszólal a riasztó.

2010. szept. 1. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy esetben előfordult ugyanez pályafutásom alatt kiderült felverte a port azt érzékelte a tűzjelző.Esetleg nálad is??

Ha így van át kell állítani az érzékelő érzékenységét!

2010. szept. 1. 18:26
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, majd megnézetem szakemberrel, csak kíváncsi voltam az itteni válaszokra is, hogy lehet hogy csak valami egyszerű.

én egyszer szép próbáltam szedni a tűzjelzőt, errel felhívtak hogy szabotás-t jelzett, azaz valaki rongálja.

mondom én szedtem szét.

XD

2010. szept. 1. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha hozzányúlsz a tűzjelzőhöz, elötte mindenképpen jelezd a központnak! Ha végeztél a munkával azt is.
2011. márc. 8. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!