Hagyományos konyhai falra vagy szekrény alá szerelhető páramentesítőkhöz/ szagelszívókhoz ért valaki?
Online szeretnék vásárolni időhiány miatt,rengeteg ilyen készülék van 15-30 ezer ft között. Viszont én olyat szeretnék venni amit belső keringetéssel is lehet üzemeltetni, mert egyenlőre nincs átfúrva a fal,nem is tervezem,elég nekem a belső keringetés. Viszont kb egyik terméknél se írják,hogy belső keringetésre is használható,igaz azt se, hogy csak külsőleg elvezethető a levegő.
Jol tudom,hogy ezek a készülékek általába mindegyik tudja a belső keringetést is?
Számtalan beszerelt páraelszívóval a hátam mögött mondhatom, hogy azért nem írják rá, mert nincs értelme.
Ami kintre tud fújni, az bentre is.
"Vagy inkább úgy mondom,hogy nem a hátulján,mert amelyiknek csak hátul van,azt csak kivezetni lehet."
Értem a logikádat, ilyet én is tudok. Pl. fejnélküli lóval nem lehet lóversenyen indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!