Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hagyományos konyhai falra...

Hagyományos konyhai falra vagy szekrény alá szerelhető páramentesítőkhöz/ szagelszívókhoz ért valaki?

Figyelt kérdés

Online szeretnék vásárolni időhiány miatt,rengeteg ilyen készülék van 15-30 ezer ft között. Viszont én olyat szeretnék venni amit belső keringetéssel is lehet üzemeltetni, mert egyenlőre nincs átfúrva a fal,nem is tervezem,elég nekem a belső keringetés. Viszont kb egyik terméknél se írják,hogy belső keringetésre is használható,igaz azt se, hogy csak külsőleg elvezethető a levegő.

Jol tudom,hogy ezek a készülékek általába mindegyik tudja a belső keringetést is?

2021. szept. 15. 19:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem vezeted ki, akkor olyan mintha egy teszkos ventilátort odaraknál a tüzhely mellé,hogy fújja el a szagokat 😋
2021. szept. 15. 20:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Inkább maradtál volna csendben,ha már lövésed sincs a fújás és szívás között.
2021. szept. 15. 21:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A belső keringetés csupán önámítás. Ha szivatni akarod magad, számos egyszerűbb módja is létezik, még páraelszívót sem kell hozzá venni.
2021. szept. 15. 21:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Minek szól hozzá az,akinek lövése,sincs semmiről??

"Ki kell-e vezetnem az elszívott levegőt a konyhámból?

A páraelszívókat két üzemmódban tudja használni.

Kivezetéses üzemmódnál az elszívott levegő egy csőrendszeren keresztül távozik a konyha légteréből a szabadba.

Visszakeringtetéses üzemmódban az elszívott levegő egy aktív szénszűrő rendszeren halad át és a megtisztított levegő visszajut a konyha légterébe. Az aktív szénszűrők telítődnek egy idő után, így körülbelül 6 havonta ajánlott a cseréjük."

2021. szept. 16. 03:35
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Semmit se ér az aktív szenes. Jól irjak. A nagyobb gépekben van mert nagyfelulet kell hozzá, de inkább zúg mint ér valamit.
2021. szept. 16. 06:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A semminél azért több a belső keringetésű, de a szűrőbetétet havonta cserélni kell. 5000-et számolhatsz egy cserére.
2021. szept. 16. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Kedves kérdező, minket szeretnél meggyőzni?

Vedd meg szép csöndben, szereld fel ha ennyire odáig vagy érte.

Mi csak a véleményünket mondtuk el, és nem a létezését tagadtuk.

Igen, lehet belső kerongetőst venni, és ha felrakod a falra, fog is zümmögni ahogy azt szeretnéd.

2021. szept. 16. 18:17
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló és ki mondta,hogy véleményekre vagyok kíváncsi. Tudsz olvasni egyáltalán,ha már megszólaltál?

Kérdést tettem fel,nem pedig véleményeket kértem a belső keringetésről. Megvan az oka amiért ilyen készüléket keresek,de ez pont nem tartozik senkire.

2021. szept. 17. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:
A kérdés se tartozik ránk.
2021. szept. 17. 12:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Remlélem idejében tovább lapoztál egy számodra szintén nem rád tartozó kérdéshez amire szintén nagy okosan hozzászóltál...sajnállak hogy ennyire ráész 🤣🤣
2022. febr. 2. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!