Hagyományos konyhai falra vagy szekrény alá szerelhető páramentesítőkhöz/ szagelszívókhoz ért valaki?
Online szeretnék vásárolni időhiány miatt,rengeteg ilyen készülék van 15-30 ezer ft között. Viszont én olyat szeretnék venni amit belső keringetéssel is lehet üzemeltetni, mert egyenlőre nincs átfúrva a fal,nem is tervezem,elég nekem a belső keringetés. Viszont kb egyik terméknél se írják,hogy belső keringetésre is használható,igaz azt se, hogy csak külsőleg elvezethető a levegő.
Jol tudom,hogy ezek a készülékek általába mindegyik tudja a belső keringetést is?
Minek szól hozzá az,akinek lövése,sincs semmiről??
"Ki kell-e vezetnem az elszívott levegőt a konyhámból?
A páraelszívókat két üzemmódban tudja használni.
Kivezetéses üzemmódnál az elszívott levegő egy csőrendszeren keresztül távozik a konyha légteréből a szabadba.
Visszakeringtetéses üzemmódban az elszívott levegő egy aktív szénszűrő rendszeren halad át és a megtisztított levegő visszajut a konyha légterébe. Az aktív szénszűrők telítődnek egy idő után, így körülbelül 6 havonta ajánlott a cseréjük."
Kedves kérdező, minket szeretnél meggyőzni?
Vedd meg szép csöndben, szereld fel ha ennyire odáig vagy érte.
Mi csak a véleményünket mondtuk el, és nem a létezését tagadtuk.
Igen, lehet belső kerongetőst venni, és ha felrakod a falra, fog is zümmögni ahogy azt szeretnéd.
Kedves utolsó válaszoló és ki mondta,hogy véleményekre vagyok kíváncsi. Tudsz olvasni egyáltalán,ha már megszólaltál?
Kérdést tettem fel,nem pedig véleményeket kértem a belső keringetésről. Megvan az oka amiért ilyen készüléket keresek,de ez pont nem tartozik senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!