Milyen olcsó és jó hűtőt ajánlanál?
Minimum 95l fagyasztó térrel rendelkezzen és fresh zonas legyen 2 fiók. (Zöldségeknek és husoknak külön külön )
Nem a márkára megyek bármi jöhet.
De ő csúcsminőséget akar, lehetőleg ingyen, vagy még ők fizessenek neki, hogy megveszi.
Mikor értik már meg az emberek, hogy nem véletlenül vannak az árkategóriák?
Szánalmas hogy némelyik ember így felkapja a vizet egy kérdésen.
Olcsó és jó kategória 100-200e Ft-ig gondolom én! Hatalmas a hűtő kínálat ezért is érdeklődtem volna hogy most milyet érdemes venni! Látom, nehéz felfogni. Sajnos én outletben nem bízom amit tényleg jó áron adnak lényeges ár különbséggel annak olyan az eleje, vagy az oldala mintha szét lőtték volna! Amin meg "csak" karcok vannak az a rendes árból 5-10eFt-t rendel. Na most 5-10e Ft-vel inkább kiadók többet de akkor vadiúj legyen aza hűtő... Persze ha valaki tud mutatni ennek az ellentétét vissza vonom amit írtam. Elvileg értelmes emberek vagyunk nem idegbeteg görcsös .... Nem írom mik :)
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!