Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen olcsó és jó hűtőt...

Milyen olcsó és jó hűtőt ajánlanál?

Figyelt kérdés

Minimum 95l fagyasztó térrel rendelkezzen és fresh zonas legyen 2 fiók. (Zöldségeknek és husoknak külön külön )

Nem a márkára megyek bármi jöhet.

2020. dec. 13. 22:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

[link]

Válogass!

2020. dec. 13. 22:47
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszi de nem akarok outletből.
2020. dec. 14. 01:02
 3/18 A kérdező kommentje:
Mellesleg válogatni én is tudok. Én itt xy véleményére vagyok kíváncsi ki mit mond...
2020. dec. 14. 01:03
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
Olcsó és jó nincs. Vagy vagy.
2020. dec. 14. 05:38
 5/18 anonim ***** válasza:
57%
Outlet miért nem jó? Mert ott megvan a lehetőség az olcsó és jóra? Az én hűtőm vagy 6-7 éves, annyi hibával vettem, hogy van rajta 2 karc, viszont 35%kal olcsóbb volt, mint bármi hasonló a rendes boltokban
2020. dec. 14. 06:11
 6/18 anonim ***** válasza:
41%

De ő csúcsminőséget akar, lehetőleg ingyen, vagy még ők fizessenek neki, hogy megveszi.

Mikor értik már meg az emberek, hogy nem véletlenül vannak az árkategóriák?

2020. dec. 14. 07:05
 7/18 anonim ***** válasza:
Mi az olcsó neked? Gorenje.
2020. dec. 14. 08:15
 8/18 anonim ***** válasza:

[link]

Gorenje hűtőt ajánlom, ez a legolcsóbb ami 95+ liter fagyasztó kapacitással bír.

2020. dec. 14. 10:27
 9/18 A kérdező kommentje:

Szánalmas hogy némelyik ember így felkapja a vizet egy kérdésen.

Olcsó és jó kategória 100-200e Ft-ig gondolom én! Hatalmas a hűtő kínálat ezért is érdeklődtem volna hogy most milyet érdemes venni! Látom, nehéz felfogni. Sajnos én outletben nem bízom amit tényleg jó áron adnak lényeges ár különbséggel annak olyan az eleje, vagy az oldala mintha szét lőtték volna! Amin meg "csak" karcok vannak az a rendes árból 5-10eFt-t rendel. Na most 5-10e Ft-vel inkább kiadók többet de akkor vadiúj legyen aza hűtő... Persze ha valaki tud mutatni ennek az ellentétét vissza vonom amit írtam. Elvileg értelmes emberek vagyunk nem idegbeteg görcsös .... Nem írom mik :)

Köszönöm

2020. dec. 14. 10:28
 10/18 anonim ***** válasza:
Teljesen jogos, ha már kiad az ember valamire, akkor legyen új és jó. Elsőkörben tényleg tisztázni, hogy mennyi az az összeg amennyit rá szánsz. Az "olcsó" szó tévesztette meg az embereket, mert az ingyen elvihetőtől a 20 éves lehet hűtő 20 ezer ft-hez képest a 100-200e Ft igen is drága, viszont az 500e Ft-s hűtőhöz képest olcsó és lehet jót is kapni annyiért.
2020. dec. 14. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!