Főzőlap vásárlásban vagyunk. Jobb az indukciós? Vagy maradjunk a simánál? Mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 08:42
1/18 anonim válasza:
Azt érdemes latolgatni melyik milyen hibával tartóssággal rendelkezik . Ezt leszűkíteni típuson belül márkákra , ott a főrumokat lesni . Szervizháttér folyamatos alkatrész ellátás fontos , plánr a leállások miatt is ... Teli automatikus okos dolgokkal micropanelekkel lévő cucc nálam kilőve , alaplap vezerles hiba esetén annyiba van vagy többe mint az új ....
2/18 anonim válasza:
Nálunk azért esett ki az indukciós, mert arra nem minden edény jó. Az indukciós főzőlap fejlettebb technológiának számít.
3/18 anonim válasza:
indukciós. és ezzel együtt érdemes jobb minőségű edényekre is beruházni. de lehet amúgy olyat is kapni amin pár karika indukciós, pár karika hagyományos
4/18 anonim válasza:
Nekem indukció van.
Egészen pontosan ELECTROLUX EIV634.
Én nagyon szeretem. Igaz sok új edény beszerzése is kelett.
Igen, sokkal jobb az indukció.
5/18 anonim válasza:
Gázosat ne vegyetek, nekem egy whirlpool akt 6414/bn főző lapom van, nagyon jól nézett ki ezért vettem meg, de utálom. Aminek egybe van a fém tartó része az lehet jobb, de ez katasztrófa. Borulnak le róla az edények, baleset veszélyes. Ha újra vennék, indukciósat vennék az biztos.
6/18 anonim válasza:
Én gáz főzőlap párti vagyok, elsősorban a wok miatt. Létezik ugyan wok kiegészítő az indukcióshoz, de azért az nem ugyanaz.
7/18 anonim válasza:
Én indukciósról mentem elektromos főzőlapra és most gázrózsák vannak. Az elektromos főzőlapot szerettem a legkevésbé.
8/18 anonim válasza:
Először idegenkedtem az indukcióstól, de lényegesen gazdaságosabbnak tűnik, nem a környezetet melegíti feleslegesen. Némi fenntartásaim vannak, mert mintha kevésbé pontosan lehetne szabályozni a melegítési hőmérsékletet (legalább is az enyémnél).
9/18 anonim válasza:
Sima kerámialaposom van, teljesen elégedett vagyok vele. Viszont ha ez tönkremegy, indukciósat veszek majd.
10/18 anonim válasza:
Sima elektromosat tudom összahasonlítani gázzal. Ég és föld a gáz javára. Tökéletes és azonnali hőfokszabályozás!! Elektromosban minden rossz megvan... lassan melegszik, lassan hűl..
Indukcióssal sajnos nincs tapasztalatom, de a sima elektromos főzőlapnál csak jobb lehet.
Sütőből viszont csak elektromosat javaslom. Hőfok miatt és légkeverés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!