Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Hogyan lehet fűtésre állítani...

Hogyan lehet fűtésre állítani a klímát?

Figyelt kérdés

2021. aug. 23. 17:00
 1/4 Szirty ***** válasza:
100%

Van amelyiket sehogy, mert nem tud fűteni csak hűteni.

A többinél meg attól függ milyen gyártmány és típus, de ezt nem közölted.

A kezelési leírásban nézd meg.

2021. aug. 23. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem otthon egy gree lomo plusz 3,2 kW és egy polar lite 3,5 kW van, sosem fűtöttem velük, de most ahol vagyok mobil házban egy ősrégi Orion 2,8 kW klíma van, beállítottam 25 fokot de nem vagyok meggyőződve, hogy éjjel mikor hideg volt kint "fűtött", szerintem hideg jött belőle ugyanúgy, inkább úgy lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet fűtésre kapcsolni, hogy melegebbet fújjon, mert ott nagyon nem jól szigeteltek az ablakok és a ház sem ahol vagyok.
2021. aug. 23. 17:25
 3/4 Szirty ***** válasza:
100%

Külön üzemmód a fűtés. Nem elég a beállított hőmérsékletet feltekerni. Ezt külön gombbal lehet aktiválni.

De ha olyan fajta ami nem tud fűteni, akkor nem tudod fűtésre bírni, ilyen üzemmódja nincs és gomb se ami erre utal.

2021. aug. 23. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
92%

"ősrégi Orion 2,8 kW klíma van, beállítottam 25 fokot de nem vagyok meggyőződve, hogy éjjel mikor hideg volt kint "fűtött", "

De, szerintem meg vagy győződve róla hogy nem fűtött, és igazad van. Nem is fog sosem.

2021. aug. 23. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!