Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Gáztűzhely használatánál...

Gáztűzhely használatánál előbb kell elfordítani a gombot és utána meggyújtani a gyufát vagy fordítva?

Figyelt kérdés
Vagy először gyújtsam meg a gyufát és utána fordítsam el a gombot?Vagy mindegy?

2021. júl. 19. 12:38
1 2 3 4
 21/32 Szirty ***** válasza:
100%

"A gombot benyomva kell tartani, míg meg nem gyullad a gáz"

Meggyulladás után is nyomva kell tartani egy ideig amíg a termoelem árama meg nem tudja tartani a szelepet.

2021. júl. 19. 15:44
 22/32 A kérdező kommentje:
20 nem folyamatosan próbáltam azóta,3-szor próbáltam nem sikerült,most szellőztetek:)
2021. júl. 19. 15:45
 23/32 Szirty ***** válasza:

Egyébként ha bekötés után most először akarod meggyújtani akkor előfordulhat hogy csak sokadik kísérletre jársz sikerrel mert a csőben sok a levegő.

Bár aki beköti annak illene azért kipróbálni szivárgás ellenőrzés után mielőtt magára hagy vele :)

2021. júl. 19. 15:47
 24/32 A kérdező kommentje:
23 egyszer már sikerült meggyújtani,csak lejjebb akartam venni és el is aludt.Túl nagy lángon égett,azért akartam lejjebb venni.
2021. júl. 19. 15:53
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
És hogy a rettenetben akartad lejjebb venni? Visszább forgattad a nulla állás felé? Mert nem úgy kell, hanem tovább kel forgatni koppanásig. Sorrend, ha balra forgatod alaphelyzetből: alaphelyzet (elzárva), nagy láng (kb 90 fokkal elforgatva), kis láng (még 45 fok). A láng nagyságát folyamatosan szabályozni ebben a 45 fokos tartományban lehet, nem a nulla és a nagyláng között.
2021. júl. 19. 16:10
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Vadiúj a tűzhely,vagy régi?

Vannak-e számok a gombokon? Legjobb lenne egy fotó az elejéről.

2021. júl. 19. 16:55
 27/32 anonim ***** válasza:
25%
csak a vakut kapcsold ki, mert ha az elvillan leviszi a robbanás a ház tetejééééé!!!! ááááá!!!
2021. júl. 19. 16:57
 28/32 A kérdező kommentje:
26 régi és nincsenek rajta számok
2021. júl. 19. 17:28
 29/32 anonim válasza:
100%

Nézz meg róla egy két videót, biztos van a youtube-on. Nagyon egyszerű, ha megmutatná valaki utána simán neked is menne.

Én így szoktam: meggyújtom a gyufát, benyomom a gombot, eltekerem abba az irányba amerre lehet, majdnem teljesen, és így rakom oda a lángot, szépen körben ahogy kell ott lesz a tűzhelyen is a láng, eloltom a gyufát közben benyomva tartom a gombot egy darabig, utána elengedem és kész is. Hajrá menni fog! :)

2021. júl. 19. 17:46
 30/32 A kérdező kommentje:
Már sikerült,gyufát meggyújtottam,benyomtam,elfordítottam,gyufát odaraktam,belobbant,még egy kicsit benyomva tartottam és jó volt.Megfőztem a levesem🙂
2021. júl. 20. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!