Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Gáztűzhely használatánál...

Gáztűzhely használatánál előbb kell elfordítani a gombot és utána meggyújtani a gyufát vagy fordítva?

Figyelt kérdés
Vagy először gyújtsam meg a gyufát és utána fordítsam el a gombot?Vagy mindegy?

2021. júl. 19. 12:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy!

De a legjobb ha veszel egy olyan hossú száru öngyújtót.... azzal tuti nem égeted meg magad és egy kézzel lehet kezelni, úgyhogy gomb és gyújtás mehet egyszerre. Ha csak a gázgyújtásra használod akkor évekig elég lesz! Én is így csinálom.

2021. júl. 19. 13:00
 12/32 anonim ***** válasza:
43%

Gázfelhővel ne riogassátok már!! nem lehet annyit kiengedni azalatt a néhány másodperc alatt hogy robbanás legyen belőle!!

ÚrIsten! Ti még sosem használtatok gáztűzhelyet csak itt okoskodtok össze-vissza :D

Főzéskor amúgy is ki kell nyitni kicsit az ablakot, hogy ne küppedjen be a sok pára a konyhába.

2021. júl. 19. 13:02
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
A mai gáztűzhelyeken már szokott lenni piezo-s gyújtó. Azokhoz nem kell gyufa.
2021. júl. 19. 13:05
 14/32 anonim válasza:
100%
Én sem hiszem, hogy igazi, nagy robbanásig terjedhet a dolog. De buhant már nekem a gáz nagy lánggal, jópár centivel szélesebb kiterjedésben, mint amire számítottam, mert pár másodperccel tovább bénáztam a begyújtásával. Nem merném kipróbálni mi van 10-15-20 másodpercnél, még meggyullad a ruhám.
2021. júl. 19. 13:06
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

;)/;)küppedjen az mit jelent?

12/14

Vegyél gáz gyujtót az a legjobb én nem is tudom mikor használtam már gyufát.

2021. júl. 19. 13:21
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy gázgyújtót háztartási boltban vagy kínaiban. Az teljesen veszélytelenül szikrát ad és elforgatás után begyullad tőle a gáz. Bizonyos korú tűzhelytípusokat benyomva kell tartani még néhány másodpercig, különben elalszanak.
2021. júl. 19. 13:36
 17/32 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt szerencsém.Az előbb sikerült meggyújtanom,viszont nagy lángon kezdett el égni,lejjebb akartam venni így viszont elaludt.Most szellőztetek,mert gázszag lett a konyhában:(
2021. júl. 19. 15:30
 18/32 anonim ***** válasza:
Milyen korú gáztűzhely? A kisebbre fordítás után is tartsd még nyomva és lassan engedd ki.
2021. júl. 19. 15:34
 19/32 A kérdező kommentje:
Régi de nem látszik rajta nem rozsdás.Sajnos csak gyufám van itthon 3 szál gyufát már elhasználtam de a gázt nem sikerült meggyújtanom:(
2021. júl. 19. 15:37
 20/32 anonim ***** válasza:
66%

DrágaJóIstenemKiAMennybenLakozol!

Miért vered a társadalmat ilyenekkel... Miért? Miért....

Komolyan mondom kérdező, hogy végtelenül elszomorít amit itt kínlódsz össze meg vissza.

Abban az esetben tudom elfogadni hogy ha szellemi vagy testi fogyatékkal élsz!

Ellenkező esetben nem tudom elhinni hogy egy rohadt gáztűzhely begyújtásán ennyit kell szórakozni... Benyomod, elfordítod, szuszog a gáz, meggyújtod, tartod még egy kicsit és elengeded. Ha elalszik újra gyújtod.

12:38-kor írtad ki a kérdést... azóta egy marhalábszár pörkölt is megfőtt volna már. Te meg szerintem csak egy sima porlevest akarsz csinálni :D

2021. júl. 19. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!