Gáztűzhely használatánál előbb kell elfordítani a gombot és utána meggyújtani a gyufát vagy fordítva?
Én előszőr begyujtom a gyufát, és úgy tartom oda majd nyomom és fordítom el a gombot :D
Fordítva nem annyira menne, mert ugye nem csak el fordítani kell, hanem nyomni is.
Gyújtóval viszont teljesen mindegy.
Bár elég fura ez a kérdés 😅
Nincs különbség palackos és vezetékes között begyújtás illetően.
Csak ne hajolj föle :D
A gombot benyomva kell tartani, míg meg nem gyullad a gáz, a gyufa meggyújtásához viszont kell mindkét kezed. Már csak ezért is előbb a gyufát.
De azért is, mert ha eregeted a gázt gyújtás nélkül, aztán végre nagy nehezen odaérsz a gyufalánggal is, búcsút inthetsz a szemöldöködnek, mikor a szétterjedt gázfelhőt berobbantod.
Ezt a kérdést valami háztartásos topikba kellett volna írnod, a "magány, egyedüllét"-et nem úgy kell érteni, hogy "egymagam vagyok a lakásban, és nem tudom kezelni a sütőt".:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!