Miért van ekkora hőmérséklet különbség 2 helyiség között?
Tehát van egy konyha ahol a klíma van itt teljesen jó de a mellete lévő szobában magasabb a hőmérséklet. Változó 2,3,4 fok különbség van a két helyiség közt. A klímával pont szembe van a szoba ajtó, turbo módban picit érezni is a szellőt a szobában. De mégsem hűl le annyira a szoba amennyire szeretném. Csatolok képet is igy talán jobban érthető. A klíma egyébként ekkora területet képes elviekben hűteni. Tehát nincs alul méretezve. Milyen megoldás lenne erre?
Nem a klímával van a baj.
A fizika alaptörvényeit majd fogjátok tanulni általános iskolában, addig is légy törelemmel.
Előljáróban annyit hozzá tudok tenni, hogy a leves sem fog megfőni úgy, hogy a tűzhely mellé teszed a fazekat, mert ott is érezni a meleget.
"Milyen megoldás lenne erre?"
Klimatizált szobát akarsz?
Szereltess be klímát.
#3 nem kell igy beszelni jo pár éve kijartam az iskolát.
Mint a kérdésben is latszik van beszerelve klíma most csinaltattam.
Csak azert nem értem miért ekkora a különbség mert nem nagy a ház, ahogy ez a mellékelt képen is latszik.
Az értelmes válaszokat köszönöm. De nem lettem előrébb ismerősömnek a háza sokkal nagyobb és több helyiség is van mégis lehűl az egész lakás úgy hogy pl a konyhához elég messze van a klíma ráadásul nem is szembe van vele mint ahogy nallam.
"nem kell igy beszelni jo pár éve kijartam az iskolát."
Nem sok haszna volt ...
Talán egy köztes ventilátor segít továbbítani a hűvös levegőt, ha nem akkor egy plusz klíma, ami új kiadás:-(.
Nem írtad a klíma teljesítményét.
Gabesz147 köszönöm szépen.
Igen egy ilyen megoldáson gondolkodtam en is, szoba ajtó fölé hogy kifele szivja a meleget a klimatizált helyiségbe. 3.5kw a teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!