Ha a klíma távirányítóján 3x megnyomom a hőfok feljebb állítás gombot, de csak az utolsónál csippant, akkor a klímán 1 vagy 3 fokkal megy feljebb a hőfok? Nincs kijelző a klímán. LG 2007-es, de pontos típust nem tudok.
Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 09:57
1/7 anonim válasza:
Általában a csippanás jelzi a hőfok állítást, ha csak egyszer csippant, akkor 1x ment lejjebb vagy feljebb a hőfok. Távirányítón nincsen hőfok jelző?
2/7 A kérdező kommentje:
A távirányítón van, de azt vettük észre, ha nem csippant, akkor nem vesz be valamit, csak azt nem tudtam, hogy egy csippantás konkrétan egy gombot jelöl, vagy átküldi a távirányító összes beállítását ilyenkor.
Az tűnt fel kollégának, hogy nyomkodta, de alapba 21 fokról indul a távirányító és valószínű a gép is, és hiába rakta feljebb, hideg volt.. , igaz nem csippant olyan sokszor.
2021. júl. 14. 10:05
3/7 anonim válasza:
Nekem ugyan Daikin klímám van (hasonló korú), de ott úgy működik, hogyha például nem vette az infra az eggyel-kettővel lévő feljebb lévő hőfokot, de a harmadikat igen, akkor arra áll be, amit utoljára érzékelt.
Tehát ha 20 fokról indulok, a 21-22-t nem érzékelte, a 23-at igen, akkor aszerint működik.
5/7 anonim válasza:
Midea, de en is azt vettem eszre, hogy az utoljara erzekelt hofokot allitja be, amikor csippant is, es a kijelzon akkor ugrik 2 fokot.
6/7 anonim válasza:
He eltakarom a távirányítón az infra ledet, és mindent összevissza nyomkodok, majd elveszem a kezem, és nyomok ismét egyet, átviszi az összes meállítást. Azaz ha eltakarva hűtésből átkapcsoltam fűtésbe, a hőfokot átállítottam, ventilátor fokozatot és miegymást, az egy gombnyomással átmegy. Legalábbis az enyémen, ahol a távkapcsolón kijelző van.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 15. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!