Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fémszijas karóra méretre állítás?

Fémszijas karóra méretre állítás?

Figyelt kérdés

Néztem youtube videókat,eg olvastam leírást, egy dolog nem vilàgos csak.

Ha a nyíl irányába kiszrdem a csapot, akkor visszadugni a nxíl ellentétes irányában kell majd?

Tehát fentről lefele kihúzom, amerre a nyíl mutatja. Ha kiszedtem a megfelelő szemeket, akkor visszadugni meg ugyanabban az állásában dofom gondolom, ahogy kiszedtem, hogy az a része legyen majd ott ahol volt nyíl irányába, de összedugni már nem a nyíl irányába, hanem ellentétesen kell igaz?

Remélem érthető a kérdés.

2021. máj. 26. 09:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok elgépelésért, telóról írtam gyorsan. Remélem olvasható azért.
2021. máj. 26. 09:51
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ugyanúgy kell visszadugni, máshogy nem is tudod,jól belenyomod és bepattan a helyére, ha jól értelmezem a kérdést.
2021. máj. 26. 09:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ha fentről lefele szedtem ki a nyílnak megfelelőek, akkor visszatenni is ugyan onnan kell?
2021. máj. 26. 11:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy órás 1000 forintért megcsinálja. Ezzel kár neked vergődni. Amúgy tuti tipp legközelebb vegyél olyan órát aminek a szíjában csavaros stiftek vannak nem pedig kiütőd.
2021. máj. 29. 12:30
 5/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mondjuk nekem van hozzá szerszámom, de ki lehet azt szedni ütögetés nélkül is, meg visszarakni, csak az a lényeg, hogy menjen vissza a helyére. De nem értem a kérdést, mert máshonnan nem fogod tudni visszarakni.
2021. máj. 29. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!