Hogyan lehet összekötni a mozi rendszert a smart tévével?
Szia!
Mi lenne a kérdés? Vagyis mi nem működik?
És nem tudom hogy esetleg az számít-e hogy csak 2 hangfal lett rá csatlakoztattva a tévére esetleg ez befolyásolhatja vagy 2 hangfalal is müködik?
A másik kérdésem meg az lenne hogy ugyebár amikor a házimozira rá csatlakoztassuk a hangfalakat akkor szín szerint kell?pl van nekünk piros végü kábel és azt a pirosba tesszük a zöldet a zöldhez?Azt lehetséges-e hogy máshova kellene csatlakoztatni?
Kedves kérdező!
Tkp mit szeretnél elérni?
TV adásnak a házimozira kapcsolásával nem tudsz 5+1 es hangot kapni, mert a TV eleve csak sztereóban működik. A TV-t eleve úgy alakították ki, hogy a TV hanggal ne tudjál barkácsolni. Ha beraksz egy DVD t akkor a házimozi átadja a képet a TV nek, a hangot pedig a saját hangrendszerrel működteti. Ez már lehet 5!1, vagy amid van kiépítve.
Kezdő vagyok nem nagyon értek hozzá ...a tévénk márkája samsung series 5 full hd tv a házimozi pedig samsung HT-D355/EN és rá kötöttem az ARC HDM-re a tévét és a házi mozit +optikai kábelt és be is állitottam de így sem jött át hang csak kép
A házimozira azokat a színes dugokat szín szerint dugtam be a pirosat a piros Front R-re a kéket a Surround L-re és arra lennék kíváncsi hogy egyáltalán jól kötöttem össze vagy hogy mit kell csinálni hogy müködjön a hang a házimoziról hozzá tenném hogy 2 HDM dugonk van a tévén az egyiken a mindig tévé megy nekünk ami BluePanther márkájú és egy ismerős azt állitja hogy a mindig tévé miatt nem müködik ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!