Hogyan lehet összekötni a mozi rendszert a smart tévével?
Figyelt kérdés
Van egy samsung series 5 full hd tévénk és van egy samsung házi mozink őssze kötöttük a hdm kábelel és optaki kábelünk is van viszont az adás nekünk mindig tévéről megy és kültéri beltéri antenánk van tipp hogy lehetne megoldani hogy működjőn?2021. júl. 13. 19:35
11/15 A kérdező kommentje:
Ha valaki tudd nekem linkelni valami videót vagy egy össze kötés tippet kezdőknek azt meg köszönném!
2021. júl. 22. 10:11
12/15 A kérdező kommentje:
És erre a színes dugokra kell vmi?Mert nekem nem olyan a dugom mint másoknak
2021. júl. 22. 10:12
13/15 anonim válasza:
Nem bántásból, de szerintem inkább kérj meg valakit, aki ért hozzá. Mindenkinek jobb lesz.
14/15 anonim válasza:
:egy ismerős azt állitja hogy a mindig tévé miatt nem müködik ..."
Ez nem így van. De legalább egyszer leírnád, hogy mit szeretnél elérni az eszközeiddel.
15/15 A kérdező kommentje:
Rá szeretném csatlakoztattni a tévére a házi mozi rendszert ettől jobban nem tudom el magyarázni!
Össze kötöttem a tévével a házimozi de nem adja le a hangot akkor sem ha optikai kábelt kötök hozzá és ezt nem értem miért nem megy ezért kérdeztem hogy valaki nem tudd vmi tippet hogy hogyan tudnám meg csinálni hogy működjön?
2021. aug. 9. 13:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!