Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A Nespresso kávéfőzönk zaccosa...

A Nespresso kávéfőzönk zaccosan főzi a kávét, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Legutóbbi kávégépünkkel ugyan ez volt a probléma, ezért cseréltük le egy idő után. Ez a gép most kb 1.5 éves. A tisztító folyadék nem segít, szerintem nem ahhoz van köze.

ma 10:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Valami felsérti a kapszulát, vagy hogy kerülhet kávé a főzetbe?

Nekem egy Essenza 2006-os gépem van, amit a mai napig használok és hibátlan, nekem akkor fordult elő ilyen, hogyha nem öblítettem, azaz napokig csak lefőzök vele egy vagy több kapszulát, de nem csinálok tisztavízes kiöblítést. De ha pl reggel, mielőtt élesben csinálok kávét, egy csészényit átfuttatok, akkor nincs ilyen gond.

ma 10:43
 2/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem a gépem 5 éves, sosem kellett átöblíteni, meg semmi, sosem zaccos. Rossz kapszulát használsz.
ma 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, az is igaz lehet, hogy a 2-es amit ír, hogy a kapszula sem mindegy. Mondjuk én a legtöbbször eredetit vagy az eredetivel megyegyező fémkapszulákat használok. Az a "műanyag gyűszű" elöl hátul alufóliával, az okozhat ilyet.
ma 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!