Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mit csináljak a nagy meleg...

Mit csináljak a nagy meleg ellen? Klíma?

Figyelt kérdés

Szóval, adott egy padlástéri lakás (albérlet), ami mondjuk úgy r*hadt meleg és már most elviselhetetlen…

Nekem amúgy nagy a hőigényem, de megpusztulok a lakásba 29-30 °-ot ír a termosztát, ha klímázok max. 27 °-ra lemegy, de amint leállítom újra nyomasztó a meleg.. pedig órákon át megy, 20 fokon…

Lehet, hogy valamikor 1000 éve le lett szigetelve a lakás, de ebből már tuti nincs semmi, amúgyis déli fekvésű.. tetőtéri ablakok vannak, árnyékoló lehúzva, de kb semmit nem ér…

Amúgy a klíma, egy régebbi darab, lehet nincs jól beállítva, de a tulaj sem ért hozzá… a villanyóra pörög, mint az állat és még meg is sülök.. annyira nem buli

2021. jún. 13. 08:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az én felfogásom szerint a lakás részeként (mivel klímás, így többért adja ki) a klímaberendezés éves karbantartását a tulajdonosnak kell állnia, legalábbis én mikor ezt elmondtam, mondta, hogy rendben, és le lehetett vonni a lakbér részből a 10 ezret.
2021. jún. 19. 09:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja én meg is mondanám neki, hogy ne haragudj de keresek egy klíma nélküli lakást olcsóbban ha ez úgysem működik.
2021. jún. 19. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!