Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Valaki használ innen léghűtőt...

Valaki használ innen léghűtőt nyáron? És ha igen mennyire elégedett vele?

Figyelt kérdés
Klarstein IceWind Plus léghűtővel szemezek és maga az elv tetszik így videók alapján. Viszont érdekelne olyan véleménye aki használ ilyet. Eddig sima léghűtőt használtam itthon viszont ez elvileg hűvösebbet tudna fújni a víz meg a jégakku miatt. Klíma lenne a legjobb tudom de nem saját lakásról van szó.

2021. jún. 7. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos a fizikát nem lehet kijátszani, így érdemben ez sem működőképes megoldás. Full párás lesz tőle a szoba, amitől nő a hőérzet. Egy erősebb ventit vegyél.
2021. jún. 7. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Használtam egy ilyen elven működő léghűtőt, összehasonlíthatatlanul jobb volt a sima ventilátornál simán vízzel, a fagyasztásnak én sok hasznát nem érzékeltem. Tetőtérben korábban nem lehetett megmaradni, így elviselhető volt.

Az elsőnek meg ajánlom próbáljon ki egyet mielőtt osztja az észt, annyira lesz tőle párás a szoba, mintha kiraknál egy pohár vizet és hagynád párologni. Reggel óta mellettem van ez a pohár víz, már meg is akarok halni.

2021. jún. 7. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
2. Nem osztja az észt, csupán tényeket írt le. Valami oka csak van, hogy már te se használod.
2021. jún. 7. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Pedig én is az 1.-vel értek egyet.

Én is vettem régen egyet de semmire nem való. Tettem bele vizet meg jeget és baromi párás lett a levegő és még melegebbet éreztünk.

Hűteni semmit nem hűt hiába az a neve.

Egy normál ventillátor többet ér.

2021. jún. 8. 14:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván hűt valamit, ha telerakod jégakkuval és az hűti a levegőt, csak kb 2-3 óra alatt elmegy a hatása. De ehhez elég ventillátor, ami elé teszel egy pár jégakkut, nem ilyen 60-70 ezres gépek...
2021. jún. 8. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
5. De akkor se ér semmit, mert valahol elő kell állítani a jégkockát, ezt pedig nem máshol, mint egy fagyasztóban lehet, ami ilyenkor hőt közöl kifelé. Magyarán adtunk a sz.rnak egy pofont.
2021. jún. 8. 16:45
 7/7 anonim válasza:
Nekem is van pár éve. Most a nagy hőségben tele raktam jéggel, vizzel, beinditottam a közelében /előtte/ kellemes volt, ahogy jött rám a hideg fuvallat. A szobában 28 fok volt. Becsuktam az ajtót mire megyek aludni kellemes legyen a hőmérséklet. Kb. 2 óra mulva felmentem lefeküdni és 30 fok volt. azonnal kikapcsoltam és azóta nem használom.
2021. júl. 2. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!