Milyen paramétereket érdemes nézni mosógép
vásárlásakor?
Figyelt kérdés
és mire jó figyelni?
2021. máj. 18. 14:06
1/7 anonim válasza:
Hát először lődd be, hogy max. mennyi tudsz rászánni.
Aztán akkor már le tudod szűkíteni a márkákat, ami abba belefér.
Az egyéni kényelem kérdése (vagy a rendelkezésre álló helytől függ), hogy előltöltős v. felültöltős legyen...
Nekem szempont volt, hogy legyen rajta időfelezős gomb. Nem koszosak a ruháink, irodában dolgozunk. Tehát fölösleges, hogy 2-2,5 órát lögybölje a ruhákat.
Időzítés is jól jön.
2021. máj. 18. 14:11
2/7 anonim válasza:
Elsősorban a méret, hogy beférjen a tervezett helyére. Aztán hogy felül- vagy elöltöltős-e (elöltöltőst bonyi kinyitni, ha mosás közben megy el az áram, de pl.könnyebb pakolni). Kapacitás, hogy hány kg száraz ruhát moshatsz vele max, valamint a centrifuga sebessége minél nagyobb, annál szárazabban kerülnek ki a ruhák. Hirtelen ennyi jut eszembe.
2021. máj. 18. 14:13
3/7 anonim válasza:
Még azt is megemlíteném, hogy direct drive, vagy hagyományos meghajtás.
2021. máj. 18. 14:15
4/7 anonim válasza:
Digi kijelzös csipogo sipolo csilli villi masinát nem szabad. Egyszerü tekerögömbost vegyél. tovább birja.
2021. máj. 18. 14:35
5/7 anonim válasza:
A nagy energiahatékonyságnak se dőlj be, több felől is hallom, hogy ezek a sokcsillagos gépek annyira spórolnak mindennel, hogy plusz mosóport vagy vizet kell beleönteni, vagy magasabb hőfokon mosni, esetleg kétszer is ugyanazt.
2021. máj. 18. 15:13
6/7 anonim válasza:
Nekem a hang volt a legfontosabb szempont. A tekerőgombos, szénkefés, nyekergő Indesitet és Whirlpoolt biztosan nem venném, Beko, Candy szintén biztosan nem.
Az, hogy a takarèkos gépek nem mosnak szépen, megint csak nem igaz, más a technológia. A 30 éves Energomat “tele” töltötte magát vízzel, forgott jobbra-balra azt kész. A mai technológiákkal már sokkal kevesebb víz is elég.
Nekem Samsung van, 3 éves teljesen elégedett vagyok vele.
2021. máj. 18. 16:51
7/7 anonim válasza:
A garancia hosszát. Pont a Beko ad 5 év garanciát egyes mosógépeire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!