A kérdező szavazást indított:
LG
AEG
12 szavazat
1/17 anonim válasza:
AEG nem lesz 100 ezerért, LG-t meg nem szabad megvenni annyiért, mert gyanús... Például árul nálunk a M... Balkánra szánt LG-ket, amik hagynak kívánni valót maguk után.
Egyébként az AEG-re szokott lenni 5 év garancia promó. Mosógépnél a legfontosabb szempont a garancia hossza. A hozzáértők egy fokkal jobban szeretik az AEG-et, úgy érzem. Sajnos alapvetően mindkettő márka minősége romlik.
3/17 anonim válasza:
Most dobom ki a 4 éves AEG mosógépet.
4/17 kloha válasza:
Én barkácsoló vagyok, szóval én más tészta vagyok.
Az LG-met hibásan vettem 5-6 éve. (a dobcsillag elbomlott, mert aluminium volt és szerintem valami vegyszer szétcseszte)
Szóval kicseréltem az alkatrészt egy újra és azóta nem volt gondom vele.
De ugye ez régebbi darab, úgy 2000 vahányból.
5/17 A kérdező kommentje:
Megvettem az AEG-t most akciós volt inverteres motorral, gőz mosással. Ingyenes kiszállítással.
2021. máj. 8. 16:00
6/17 anonim válasza:
Mi lett a pontos neve? linket esetleg?
7/17 anonim válasza:
De ugye 5 év garival? Az AEG-ben ez a pláne. Persze egyébiránt is mindenképp jó választás!
10/17 A kérdező kommentje:
Igaz. Csak még a fejemben maradt az, amit elöbb néztem drágább.
2021. máj. 9. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!