Sos!!! Felgyulladhat a mosógépem???
Figyelt kérdés
Elinditottam a szokásos 15 perces mosast a Whirpool mosógépemen. Feltűnt, h csend van, megneztem, az indító gomb pirosan villogott. Kihuztam a konnektorbol gyorsan, mert megijedtem. Pár percig nem tudtam felnyitni, de aztán sikerült. All benne a víz...
A kábel meleg volt egyebkent, pedig tavaly volt konnektor csere...
Mi lehet a baj? Ki tud igy gyulladni? Nagyon félek, kérem, aki tud bármit, segítsen!:( felultoltos egyebkent, 5 éves a gep...
2021. márc. 31. 21:35
11/13 A kérdező kommentje:
Koszi szépen mindenkinek!!!
Kicentriztettem, mar minden oke:)
Tegnap 12 ora meló után fáradt voltam, egyben akartam mosni a sok cuccot, nem volt türelmem 2x vegigvarni... legközelebb nem csinalok ilyet.
Koszi meg1x
2021. ápr. 1. 14:14
12/13 anonim válasza:
Szia. Igen, fel fog gyulladni, ezt jelzi a piros égő rajta. De ne aggódj, mert a benne lévő el fogja oltani, ezért maradt benne a víz. Az automatika okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!