A sütő milyen fokozaton van ha felgyullad a kis lámpa?
Figyelt kérdés
Az albérletben ahova jöttem van egy indesit sütő amin minden jelzés le van kopva. A sütő részén van két szabályzó. Az egyik az időt állítja a másik a hőmérsékletet. Ha balra fordítom azok a fokok ha minden igaz amiket nem látok, ha jobbra fordítom kigyullad egy zöld lámpa és bazi meleg lesz a sütőtér. Ez a mximális fokozat lehet? bocs hogy ennyire laikus vagyok de ezelőtt nem sütöttem :D2013. máj. 2. 22:03
1/3 anonim válasza:
Ha egy pontos típust tudnál, akkor kereshetnél a neten egy kézikönyvet, amiből egy halom okosság megtudható - még egyes kaják sütési ideje is.
2/3 anonim válasza:
A kis lámpa csuán azt jelzi hogy éppen fűt.
De ha valahonnan le tudod olvasni a típusát, akkor a tekerők feliratát is lehetne rekonstruálni.
3/3 A kérdező kommentje:
leolvastam a típusát de nem találtam hozzá leírást :(
Indesit CUCINA K 344 GS/EU
2013. máj. 2. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!