Sos!!! Felgyulladhat a mosógépem???
Elinditottam a szokásos 15 perces mosast a Whirpool mosógépemen. Feltűnt, h csend van, megneztem, az indító gomb pirosan villogott. Kihuztam a konnektorbol gyorsan, mert megijedtem. Pár percig nem tudtam felnyitni, de aztán sikerült. All benne a víz...
A kábel meleg volt egyebkent, pedig tavaly volt konnektor csere...
Mi lehet a baj? Ki tud igy gyulladni? Nagyon félek, kérem, aki tud bármit, segítsen!:( felultoltos egyebkent, 5 éves a gep...
Tultoltotted, nem tudott centrizni es kelloen szivattyuzni. Mivel a gep felmelegedett, ezert a kabel is.
Vard meg mig kihul, szedd ki a ruhak egy reszet es 2 adagban centriztesd ki.
Tudom, analfabetanak tunhetek, de hogy kell kicentriztetni? Van erre külön gomb vagy funkcio?
Tehat kigyulladni akkor nemtud, igaz?
"az indító gomb pirosan villogott"
Az valami hibakód volt. Mennyit villogott és hogy?
"Kihuztam a konnektorbol gyorsan"
helyes!
"mert megijedtem"
igyál egy felest, attól megnyugszol!
"Pár percig nem tudtam felnyitni, de aztán sikerült"
ez normális, direkd van a késleltetés, hogy ha mondjuk 90 fokos mosásnál nyitod ki, akkor ne forrázd le magad. Ez normális működés!
"All benne a víz..."
Persze, mert megszakadt a prgram és nem tudta kiszivattyúzni magából - ez is normális működésre utal.
"A kábel meleg volt egyebkent, pedig tavaly volt konnektor csere..."
ez is normális. Az elektromos áram hatásainak nézz utána! Álatalános iskolai fizika! :)
"Mi lehet a baj?"
így látatlanból passz... tudni kellene a pontos típusát a gépnek, meg a hibakódot is amit adott, meg az előszoba színe is tonso infó lenne.
"Ki tud igy gyulladni?"
nem!
"Nagyon félek"
ne félj!
igyél még egy felest! :)
Kigyulladni nem igazan, max a konnektor. De inkabb zarlatos lesz, HA.
De kar ennyire panikolni.
Keresd meg a hasznalati utmutatoban melyik a centri, ennyi.
A 15 perces mosás kb arra van, hogy egy-két ruhát kilötyizz benne, nem rendes mosásra való. Valószínüleg túl sok ruhát raktál bele, és nem tudta rendesen végignyomni a programot.
A kis csigatekercs jel a centri, azon kell továbbindítanod, ha már nem meleg.
Rendben, nagyon szépen köszönöm!
Csak felek minden alkalommal, mikor bedugom a konnektorba... de muszáj lesz, nem akarom, h így maradjon benne a viz
Nem baj, ha mar csak holnap csinálom meg?
Holnap nagycsütörtök!
Jézus elárultatásának és elfogatásának napja
hogy gondolod, hogy holnap mosógépet javíthatsz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!