Megéri megjavíttatni vagy érdemesebb újat venni?
Szerintem ne hűtőt cserélj, hanem szerelőt.
Kérjél 2-3 árajánlatot, meglepetésben lesz részed.
Én megjavíttatnám.
Mi megjavíttattuk a kétkompresszoros lehel hűtőnket, felül nem hűtött, kompresszort kellett cserélni, 32 ezerbe került. Nem bántuk meg, nagyon szépen dolgozik.
Megnézném hol vesz az előző hozzászóló 10-15-ért jó állapotban lévő kétmotoros hűtőt. Mi nemrég kerestünk egy rászorult ismerősnek egy kis hűtőt, 10-15-ért leharcolt rozsdás hűtőket árultak. Hiába van tele a Vatera elég jó ajánlatokkal, ott meg mindenki személyes átvétellel akarja adni. És mi a garancia, hogy a 10-15 ezres hűtő tökéletes, esetleg éppen nem-e egy kompresszor csere előtt áll. Ha a hűtőd jó állapotban van, szép, nyugodtan javíttasd meg, nagyon praktikus a kétmotoros, ha az egyik része nem kell, ki lehet kapcsolni. Én bemértem a normál tér fogyasztását, vetekszik a 4 éves fagor fogyasztásával, egyáltalán nem sok, 0.7 kw/nap jött ki. Igaz "A" kategóriás kompresszort kapott.
Ja, és ez is 14 éves, olyasmi lehet mint a tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!