A villannyal működő gáztűzhely megéri? Vagy sok lesz a villanyszámla? Kombinálatat érdemesebb venni?
Villanyrezsót nehezebb megszokni, sokat fogyaszt.
Viszont a sütő rész jobb a villanynak.
Így a villanysütő, gáztűzhely kombó sokkal jobb választás.
Ja, nekem is villanysütő van a gázrezsó alatt. Elfogult lennék? :)
villannyal működő gáztűzhely nincs! vagy villannyal működik, vagy gázzal a tűzhely...
de sejtem a kérdés hátterét, és én is villany tűzhelyet vennék gáz sütővel!
Köszi a válaszokat!
Utolsónak: igazad van! :)
Utolsónak: nincs igazad. A gáztűzhelyembe kell villany is. Így a kizárásos megállapításod ugrott. Na erre varrj gombot.
Csak azért nem pontozlak le mert kis fontoskodó vagy, nem szeretném ha itt vitatkoznál ország-világ szeme láttára.
"A villanyal működő gáztűzhely..." -et, Kombinált tűzhelynek nevezik.
Gázüzemű főzőlapok (elektromos szikragyújtással) + ELEKTROMOS üzemű többfunkciós sütő! (légkeveréses sütés, elektr. grillezés, stb.)
a sütő, elektromos fogyasztása kb. 2 KW/h (2000W/h) / csak 9 - 10A!.. hálózati csatlakozóaljzatból üzemeltethetők!/
(sokkal pontosabban szabályozható sütő hőmérséklete, mint a gázüzeműeknél, ezen okból egyenletesebb, jobb, sütés minőség!) Fogyasztása.. Ft-ra levetítve, ill. kifejezve, megközelítőleg azonos a gázüzemű sütőjvel!
"Kombinálatat érdemesebb venni?" kérdésre a válasz: --IGEN!--
Pl. 1, használati útmutató:
Kombinált tűzhelyek a teljesség igénye nélkül:
videók a működésrükről:
23.01-snek: lehet, hogy igazad van, de azért neked meg a stílusodon kellene azon nyomban változtatni!
de a kérdezőnek válaszolva, a kombinált vált be nálam is (sokat sütök)
Kombi !
Ha eddig gázzal főztél,szó szerint újra kell tanulni,ha elektromosra váltasz.Úgy a spórolást is.
Köszi a válaszokat! nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre is egymásra tudnak ugrani az emberek! :(
Utálom a gázpalackot, a hideg ráz ki tőle mikor ki kell cserélni ha kifogy, s ezért gondoltam elektromos sütőre. Ft-ban kb.mennyire lesz nagyobb a villanyszámal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!