Ki hallott a Power saver villanyszámla csökkentő műszert? Könnyen használható áramfelvétel-csökkentő eszköz. S
Stabilizálja az áramingadozást, ezáltal energiát takarít meg.20-30%-kal csökkenti a villanyszámlát. Önnek csak annyit kell tennie, hogy a villanyórához legközelebb eső konnektorban csatlakoztatja a készüléket. Használata legális.
Nem igazán hiszek az ilyen kütyükben, de sosem lehet tudni.
Akinek van érdemi mondani valója, az ossza már meg velem. Köszönöm :)
Ennyit találtam róla:
"Tisztelt dzsar! konkrétan az alábbiak közül melyikre hatásos:indukcios fözölap,sütö,kávéfözö,vasalo,vizforralo,tv,erösitö,dvd játszo,set top box,led izzo"
"Tisztelt janosvitez64! elég szépen összeszedte az indukciós, ohmikus illetve a kapcsolt üzemű tápegységgel rendelkező fogyasztókat. Ezeknél nem müködik. Alapvetően a motorikus jellegű fogyasztóknál müködik. Hütő, szivattyú, stb. üdv és derűs napokat"
Tehát lényegében nem ér semmit.
Az jó, mert a motorikus fogyasztók kapcsán max a cos(fi)-t tudná javítani, de azt a lakossági fogyasztóknál nem is mérik.
Magyarul abszolút semmire se jó.
"Stabilizálja az áramingadozást, ezáltal energiát takarít meg"
Már az első mondat egy halandzsa,nem is érdemes továbbolvasni.
ez mekkora biznisz már :)
ezek a kis kínaiak mindent legyártanak amit ellehet adni, hihetetlen!
ők tudják a jelszót:20-30%-al csökken a villanyszámlaaaa!!!
na erre melyik kisnyugdíjas mondana nemet? :D
ilyenkor csak azt sajnálom hogy nem nekem jutott eszembe, egy doboz néhány led méter kábel az kijön egy ezresből a vaterán meg 40E-ért árulják :)
Ha tényleg nincs semmi hatása akkor mivel magyarázod azt, hogy nálam kétszer kettő+kettő hetes tesztjein kb. 10 %-os megtakarítást mutattak ki.
Hozzáteszem ez nem a reklám helye, nem foglalkozom a forgalmazásával. Kíváncsiságból szereztem be egyet közvetlenül Kínából 5,9 USD –ért szállítással együtt.
Itthon kb. 4000 HUF-ért árulják ugyanezt.
Az első teszt a következőképpen történt.
Vasárnap este 6 órakor felírtam a villanyóra állását és egy hét múlva szintén, de ekkor bedugtam a készüléket és egy hét múlva vasárnap ismét leolvastam.
Az eltérés kb 10% volt mínuszban.
A második teszt.
Bedugva hagytam a készüléket és minden nap felírtam az óra állását este hatkor egy héten keresztül még a tizedes értékeket is. Egy hét után eltávolítottam a készüléket, és szintén minden nap felírtam az óra állását tizedes pontossággal.
Az eredmény ismét az volt, hogy a heti fogyasztás kb. 10%-al kevesebb volt amikor be volt dugva..
Napokra lebontva szintén ugyanaz volt az eredmény.
A két teszt után bizonyítottnak látom, hogy a készülék tényleg csökkenti a fogyasztást.
Ezekután több rokonomnak és kollégámnak is beszereztem készüléket az előbb említett kínai forrásokból. Mindenkinél kimutatható volt a fogyasztáscsökkenés.
És végére hagytam a legnagyobb bizonyítékomat.
Ezt a készüléket tavaly májusban kezdtem el használni, két hónapja jött meg az éves elszámolás az áramszolgáltatótól.
A tizenkettedik havi élszámoló számlám 300 Forint volt, amit az összeg kicsi voltánál fogva csak a következő számlával kellett kifizetnem. 8500 Ft általánydíjat fizettem eddig.
Üdv!
Nagyon meggyőzőNEK TŰNHET egy ilyen bizonyító erjű házi méréssorozat... De én 30 éve foglalkozom ilyen mérésekkel, szinte lehetetlen +/- 10% hibán belül háztartási fogyasztást mérni! Eleve professzionális műszerek kellenek, illetve a fogyasztási szokások (porszívó, mosógép, számítógép stb. mikor hogy vannak ki/be kapcsolva) teljesen meghamisítják a statisztikai számításokat, szóval ez egy HUMBUG. Arra épül az ötlet, hogy ez a +/- 10% eleve benne van az egész villamosenergia rendszerben, vagyis sosem tudod az ellenkezőjét igazolni. Ha INGYEN kapsz ilyet cuccot, akkor se kapcsold be, mert minden kínai bóvli balesetveszélyes!! Fizikailag nem tud a hálózatoddal olyat csinálni, hogy spóroljon! Szóval ÁTVERÉS.
A középkorban ölték egymást az emberek a csodatévő elixérekért, mert nem értettek hozzá. Na ez ugyanaz, csak más szinten. KZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!