Vajon mitől melegszik érezhető hőmérsékletre (42 C°) egy villamoshálózatra és gázvezetékre csatlakoztatott, de nem üzemelő kombinált gáztűzhely sárga színű flexibilis gáz bevezető csöve?
A választ megkaptad, egy villanyszerelő fog megszabadítani a problémádtól (meg a spórolt pénzedtől).
Most mindegy én mit tippelek, nem tudom megcsinálni neked a gyakorin keresztül, neked meg nem ajánlom hogy belenyúlj, szóval ennyi.
Rendben, a dolog úton van.
Holnap jönnek szakember ismerősök és megnézik.
Köszi az eddigi válaszokat!
Azért a csövet melegítő áram létezésében nekem volt igazam, hiába mondták néhányan, hogy kizárt.
Holnap remélem megoldódik a probléma, mert a lakáshoz tartozó gázvezetékek földelését és a gáz-fogyasztás mérő EPH bilincses átkötését is megcsinálják a szakik.
Inkább a nulla vezetéket és a kötéseit ellenőrizzék, valamint az egyesítését a különböző célú földelőkkel.
A földelésnek a körülményeket tekintve semmi baja, nem hinnem hogy azzal kellene foglalkozni, bár inkább nézzenek meg mindent.
Jobb félni mint megijedni.
Sikerült a problémát kiküszöbölni! :-)
A lakáson belüli gázvezetéket összekötötték a kismegszakítóknál lévő földelési ponttal, valamint a gázóra be és ki menő csöveit átkötötték.
A gázvezeték földelése azonnal megszüntette a tűzhely flexi gázbevezető csövében a 2,5 A-es áramot és ezzel együtt annak melegedését is.
A projekt sikeresen lezárult, köszönöm a hozzászólásokat és a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!