Valaki adna felvilágosítást eme mosogatógépet illetőleg?
a most készülő konyhánkhoz vásároltam az alábbi videóban látható teljesen beépíthető mosogató gépet:
https://www.youtube.com/watch?v=XaJtw5_Dc7k
Itt a videóban amikor a srác beszél róla 0:55nél azt mondja van egy start/pause gomb amivel indítani és megállítani lehet..
A gép leírásában valóban szerepel hogy megállítható a program, azt viszont józan paraszt ésszel nem fogom fel, hogy ezt a gombot hogyan lehet működés közben megnyomni ha egyszer teljesen be van építve a gép..
Valaki el tudná magyarázni ezt nekem? előre is köszi
2, akkor hogy indítod be?
Az enyémnek nem az ajtaja tetején vannak a gombok, hanem az oldalán vagy hogy mondjam, tehát mint a legtöbb mosogatógépnek, de ahol láttam ilyet beépítve, ott az ajtó kilógott a síkból, hogy el lehessen indítani.
Ugye bepakol az ember, berakja a tablettát, becsukja az ajtót, aztán elindítja. Ha becsukod és eltűnnek a gombok, akkor hogy indítod be?
A miénk is teljesen be van építve, a gombokhoz nem lehet hozzáférni, miután becsuktad az ajtót.
Ne aggódj, benyomod az indítás gombot, becsukod az ajtót és csak azután kezdi el a mosogatást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!