Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nagyon szeretnék Just dance...

Vanitas kérdése:

Nagyon szeretnék Just dance játékokkal játszani, de nem tudom mi kell hozzá. Valaki felvilágosítana?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Tv-re köthetős dolog X box vagy Ps kell hozzá. Amit elég sok helyen ilyen 100.000körül láttam.Azonban volt egy oldal, ahol láttam 20font körül és nem akarom elhinni. Ez létezhet, vagy akkor milyen rejtett költségei vannak? Hogy működik ez a tér érzékelője, csak a Tv bel szemben? Vagy máshova is lehet tenni?

2020. ápr. 9. 04:21
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia. Sajnos az xbox-ot nem ismerem, de mindenképpen kell hozzá játékkonzol, Xbox vagy PS. Ezek olyan 80ezer forint és afölött vannak. A PS-hez ezután PS kamerát kell venned ami körülbelül 10.000 forint, ez érzékeli a teret és téged.
2020. ápr. 9. 06:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy régebbi verzió, a 2017-es elérhető számítógépre is, aminél a telefonodat tudod úgymond távirányítónak használni, hogy fogod a kezedbe és annak a mozgását érzékeli, persze ez nyilván kevésbé pontos, mint egy kamera. Illetve telefonon elérhető Just Dance Now néven is, ez szintén a telefont használja és mellé bármilyen eszköz jó amin van böngésző. Ez alapesetben ingyenes, viszont így csak 24 óránként egyet táncolhatsz, de előfizetéssel az összes eddig megjelent dalt táncolhatod vele. Legolcsóbban talán ezekkel lehet "megúszni". Viszont konzolokkal, kamerákkal azért sokkal komolyabb.
2020. ápr. 9. 16:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze, értem, köszönöm a segítségeket.
2020. ápr. 9. 21:51
 4/4 anonim válasza:
100%
Az Xbox-nak és a Ps-nek is vannak régebbi és újabb verziói. Ha csak ezzel szeretnél játszani, akkor húsz-harmincezer forint körül már tudsz találni előző generációs (xbox 360, ps3) konzolokat, amiken igen sok Just Dance játék futtatható. Ha mellette még más is érdekelne, ami újabb játék, akkor Xbox one, vagy Ps4 ajánlott, ami szintén elérhető olcsóbban, bár jelenleg csak a használt piacon. Az Xbox One előnye az, hogy körülbelül az összes olyan játék futtatható rajta, ami elérhető volt az Xbox 360-ra.
2020. ápr. 11. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!