Valaki felvilágosítana arról, hogy hogyan is működik ez a beépített wifi funkció a dslr kamerákban? Többi lent.
Nem arra vagyok kiváncsi hogy hogyan lehet csatlakoztatni a gépet okostelefonhoz, hanem arra hogy hogyan is működik ez pontosan.
Szóval, akkor is működik ez, ha semmiféle internet kapcsolatom nincsen a telefonomon? Egyáltalán a wifi amit sugároz a gép az gondolom nem számít internet kapcsolatnak?
Illetve miért van a Canonnak több appja, amivel lehet csatlakozatni a gépet okoseszközhöz? Csak mert láttam hogy van Camera connect, és van eos remote is a Canon-tól. Miben különbözik a kettő? (Csak mert láttam youtube-on hogy mindkettővel lehet vezérelni a gépet.)
Ja, és még annyit hogy Tabletre teljesen optimalizálva van? Kifogom tudni használni a nagyobb képernyő előnyeit?
Légyszives valaki leírja ezt pontosan?
3as a jó válasz!
A Wifi egy vezeték nélküli kapcsolat nem több!
Ez lehet a fényképezőgép és a router között vagy a számítógép között stb...
Első esetben a router csak egy adatközvetítő egység és lehet hogy blokkolni fog olyan funkciókat ami közvetlen kamera-számítógép kapcsolat esetében lehetségesek.
"Kifogom tudni használni a nagyobb képernyő előnyeit? "
rajtad múlik de a nagyobb képernyőnek kétségtelenül vannak előnyei. A 3colos kijelzőn nem látod hogy megfelelően éles lett e a képed.
ahogy írták, a WiFi csak egy kapcsolati megoldás, amin keresztül lehet akár Internetet is elérni és erre használják legtöbbet, de alkalmas eszközök közötti kommunikációra és így távvezérlésre és vezeték nélküli adatletöltésre is - akkor is, ha nincs egyik eszköz sem az Internethez kapcsolva.
úgy tudom, hogy a Canon ma már csak a Camera Connectet támogatja, az EOS Connect egy korábbi generációja volt a szoftverüknek, talán régebbi fényképezőgépek még használják, de az újak már mind a Camera Connecttel működnek.
a Camera Connect optimalizálva van tabletra, vagyis nem csak a telefon alkalmazást méretezi fel a nagyobb képernyőre, de funkcióban úgy vettem észre, nem nyújt sokkal többet, mint a telefonos változat. a nagyobb képernyőnek főleg kényelmi szempontjai vannak, nagyobbak az ikonok, nagyobb a kép, de az élőkép nem biztos, hogy sokkal részletgazdagabb, mivel ahhoz nagyobb adatmennyiséget is kéne élőben mozgatni, ezt meg nem hiszem, hogy megteszik, mert a minőség rovására mehet.
hogy mennyire lehet valamit kihasználni, az leginkább az igényektől, felhasználástól és a szokásaidtól függ. én pl. imádom, hogy van WiFi is a gépemben, de messze nem használom annyit, hogy nélkülözhetetlennek tartasam. amelyik gépemben nincs WiFi, ott nem is hiányolom ezt a funkciót egyáltalán. de azért volt már, hogy jól jött, hogy benne van. szóval minden relatív és főleg helyzet függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!