Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Melyik mosógépet választanátok...

Melyik mosógépet választanátok? (Beko, Electrolux)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Más gépet is lehet ajánlani.

Ezekben lehet csapágyat cserélni, vagy nem szétszedhetős az üst?

Indesit, Gorenje márkák milyenek?

2021. jan. 12. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Nem lehet csapágyat cserélni (vagyis szét kell vágni az üstöt), viszont amelyik márkában lehet, azt más miatt dobhatod ki 5 év múlva.

A 2 közül az Electroluxot venném, de amúgy a Beko se rossz.

2021. jan. 12. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
7%
Csak is LG-t vagy Aeg-t vennék. Nekem most AEG van, anyukámnak LG. Mind a kettő szuper. Halk, szépen mos, takarékos, modern. És egyik sem megfizethetetlen.
2021. jan. 12. 21:10
 3/12 A kérdező kommentje:

Van egy whirlpool amiben már 3x vágtuk szét az üstöt, ezek szerint hozzá kell szoknunk ehhez a megoldáshoz, ha oda kerül a sor.

Sehol nem találok pontos információt arról, hogy 1 óra környéki mosási idővel mennyi az ajánlott ruha töltet. Kommentben írták 1,5kg.

Nem azért akarok 7 kilósat venni, hogy alig rakjak bele ruhát. 4-5 órán át pedig nem fogok mosni. Ezért inkább a Beko felé hajlok. Ott sincs pontos infó, viszont több utalás van rá, hogy gyors programjai vannak.

AEG és LG márkákra is ránézek.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2021. jan. 12. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Mindegyik márkánál úgy van, hogy csak a pamut programra rakható be a max töltet. A rövidebb/kímélőbb programok esetleg nem mosnak tisztára.
2021. jan. 12. 22:06
 5/12 anonim ***** válasza:
41%
Eletcroluxot venném. Évekig használtam egy ilyen gépet hibátlanul.
2021. jan. 13. 00:13
 6/12 A kérdező kommentje:

Ugyanilyen típusút használtál? Vannak normális időkerettel rendelkező programjai?

Működik még?

Electroluxok betegsége, hogy a kezelő panel megsül (nem tudom mennyire igaz).

2021. jan. 13. 01:32
 7/12 anonim ***** válasza:
10%
Nem pont ugyanezt a típust használtam. Átlagban két órás programjai voltak de le lehetett rövidíteni. Illetve volt rajta 20 perces gyorsmosás. Hibátlanul működik még. 3 évig használtam, aztán új lakásba költöztem és a gép a lakáshoz tartozott, így nem hozhattam magammal.
2021. jan. 13. 02:24
 8/12 anonim ***** válasza:
6%
Egy olyan gépet sem fogsz találni, ahol a gyorsprogramok a maximális töltetet mossák. Csak a pamut program mossa a ki a 7-8-9 kg-t.
2021. jan. 13. 05:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Minden leírásban csak parasztvakítás lesz. Szerelhetőséget ne kererss.

Olyat vegyél ami tetszik az asszonynak, hosszú a garija és nem giccsparádé.

2021. jan. 13. 11:16
 10/12 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem ilyen 100 ezer és 120 ezret érdemes rá szánni. Alatta csak valami gagyi gépet kapsz, ami csattog, zakatol, sípol, ugrál. Felette meg már indokolatlanul drágák, ott màr inkább a dizájnt fizeted meg.
2021. jan. 13. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!