Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A kapszulás kávé tényleg...

A kapszulás kávé tényleg rossz minőségű?

Figyelt kérdés
Igaz az, hogy a kapszulás kávé nincs annyira jó, mint egy automata kávéfőző, ami szemes kávéból csinálja a kávét? Nem úgy van, hogy a kapszulás is szemes kávé, csak előre le van őrölve? Mi a különbség?

2020. nov. 26. 21:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
63%

"Míg a kotyokgósba annyit raksz amennyit akarsz"

Basszus, ne terjesszél mág ekkora butaságot!

A kotyogósba sem lehet se többet, se kevesebbet tenni egy bizonyos mennyiségnél: ha nincs elég őrlemény barnás forróvizet kapsz, átszalad egy pillanat alatt a víz rajta, ha megtömöd akkor meg pár csepp kávé jön belőle.

6 gramm kávé van egy kapszulában, míg a 6 személyes kotyogósba kb. 20 gramm kávé fér. Számold ki.

Mégegyszer: a kapszulás egész jó minőségű (főleg a kotyogós rommá égetett ízű kávéjához képest), az árával van baj.

Na jó, nem akarom bántani a kotyogós pártot, aki fiatalon megszokta a keserűre égett kávét, az később is ragaszkodik hozzá.

2021. ápr. 2. 10:38
 22/23 anonim ***** válasza:
43%

21. Te lehet hogy megégetted, de én nagyon finom , krémes kávét főzök a kotyogón.

Mindez nincs 30 ft egy kv.

2021. ápr. 2. 21:32
 23/23 anonim ***** válasza:
22. Én nem a 21 vagyok,de nekem is az a véleményem,hogy a jó kávé 82 fokon "fő" ÉS 15-20 baros szivattyú nyomja át az örleményen. Ha hőfok ennél magasabb,akkor teljesen más lesz ugyanannak a kávénak az íze, mondhatni megég. Valaki megissza úgyis. Mi karácsonyig szarvasival föztünk kávét,de akkor vettem a nejemnek egy 20 baros koenicet. Sajnos elromlott és amíg az szervízben volt,addíg is inkább instant kávét ittunk. A szarvasi kávéja egy lötty a szivattyúshoz képest számunkra már. Sajnos nem tudták megcsinálni,választottunk helyette egy másik szivattyúsat,de ez is nagyon jó kávét csinál. Biztos,hogy nem olyan gazdaságos,mint a szarvasi,de minőségileg sokkal jobb. Valamit valamiért
2021. ápr. 3. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!