A kapszulás kávé tényleg rossz minőségű?
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy a kapszulás kávé nincs annyira jó, mint egy automata kávéfőző, ami szemes kávéból csinálja a kávét? Nem úgy van, hogy a kapszulás is szemes kávé, csak előre le van őrölve? Mi a különbség?2020. nov. 26. 21:07
1/23 anonim válasza:
Egy jó kapszula az aromatartó, tehát a frissességgel nincs baj.
Nekem NESPRESSO gépem van, szoktam bele venni Nespresso, Rioba, Jacobs kapszulákat, mindegyik kiváló kávét ad. Bár csészénként elég drága, de nem kell szütymögni vele.
2/23 anonim válasza:
Egy háztartásban semmi különbség nincs, a kapszulás kényelmesebb. Egy komoly kávéfőzőt persze nem tud lenyomni egy nespresso, ez tény.
3/23 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Nespresso kapszulás kávét.
5/23 anonim válasza:
De. a kapszulás az tök sima őrölt kávé kényeskedőknek.
nincs abban semmi különös, a masinája csak egy egyszerű forróvíztároló némi bullshittel körítve. De az egész egy nagy bullshit.
Vagy vegyél egy tisztességes darálóst, vagy vegyél egy tisztességes szarvasit.
6/23 Ypszilon1980 válasza:
Nekem Nespresso van kapszulásban, jó a kávéja, szerintem minőségi, viszont egy darálós kávéfőzőt sosem fog utólérni. A kapszulás csak a kényelmet szolgálja.
7/23 anonim válasza:
a kapszulás arra jó,hogy a gyártótól vedd meg jó drágán a kávét is. Nekünk van egy tschibo kapszulás,már nem használjuk,a poharankénti 100Ft-os kávé nekem egy kicsit erős. A darálósból a töredéke,így a kapszulás (működőképes) megy a szemétbe. Majd beviszem egy elektronikai áruházba,ott le lehet rakni,nem írom meg melyikben.Én ha 6000Ft/ kg szemes kávét megveszem a presszó fözőbe,az is olcsóbb mint a kapszulás.És ahhoz már nem lehet hasonlítani azeket az aromásított műkávékat.
9/23 anonim válasza:
A legjobb kávégép szerintem az amibe szemes kávét kell venni és amikor a kávét csinálja akkor darálja le. Így friss és talán környezetbarát is már amennyire egy kávé az lehet.
10/23 anonim válasza:
Annyi lemaradt, hogy nem feltétlen rossz szerintem nincs nagy különbség de ha én vennék ilyet a szemeset választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!