A kapszulás kávé tényleg rossz minőségű?
Ez egy nehéz kérdés, mert összetett a téma.
Az automata minősége se tart sokáig, mert folyamatosan koszolódik.
A kapszuláshoz képest sokkal bonyolultabb szerkezet (daráló, préselő,kazán, szűrő), sok öblítő vizet pazarol.
A kapszulás egyáltalán nem rossz kávé, egy gagyi karoshoz képest szuper minőség.
Az otthoni automata kávéfőző 10 másodperc alatt lefőzi a kávét, ami a kávézóban 25 másodperc. Tehát az sem fog komoly minőséget adni.
Az otthoni automata minőséget a kapszulás is tudja (mindenféle karbantartási költségek nélkül).
Én jobban díjazom a szemest. Nekem a dolce gusto féle kávék ízre nagyon egyformák voltak. Szerintem csak a víz mennyiség volt más.
A többit nem tudom mondjuk.
De jobb a szemes. Talán... talán kevesebb a hulladék is belőle.
A kapszulásnak szerintem nincs semmi baj a minőségével, sőt maga a gép használata is kényelmes, viszont van egy komoly baj az egész koncepcióval: piszok drága a kávé.
Kilónkénti ára 20 ezer forint!
Lehet mondani, hogy "ó én csak napi egyet iszok" de akkor is, sok kicsi sokra megy.
Nagyon nem mindegy hogy 4-5 ezerért kapod meg ugyanazt a kávét vagy 4x drágábban.
Szia !
Köszönöm a kérdésedet, legjobb tudásom szerint igyekszem röviden és közérthetően megválaszolni, hogy a segítségedre lehessek!
Nem.
Remélem minden tekintetben kielégítő választ kaptál, legyen tartalmas szép napod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!