Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért olyan népszerű a kapszul...

Miért olyan népszerű a kapszulás kávéfőző?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom megérteni, miől olyan népszerűek. Oké, magát a készüléket potom pénzért meg lehet venni, mert - akárcsak a tintasugaras nyomtatót - anyagárban árulják. De a kapszula baromi drága, minimum 80 forint egy darab, ráadásul rengeteg szemetet termel (ne álltassátok magatok, a kapszulák 99%-a nem kerül újrahasznosításra).

Oké, van újratölthető kapszula is, de akkor már mi a különbség egy szimpla őrölt kávés kávéfőzőhöz képest?

Kapszulás kávéfőző olyan 15 ezer körül van. Nekem a darálós kávéfőző 90 ezer volt, de egy kiló kávéból lefőzök 150 adagot, szóval olyan 15 forint egy kávé, szemben a 80 forintos kapszulával, úgyhogy cirka fél év alatt visszajött a kávéfőző ára.

2020. nov. 26. 15:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként bocs a kirohanásért, de az elmúlt hetekben több kapszulás kérdés is fel lett téve és ott is pontosan ugyanez a lepontozás ment azok felé, akik nem kapszulásként írtak véleményt. Ez kb. olyan, mintha lenne egy Trabantom, megkérdezném, hogy tényleg annyira jók-e a Trabantok, de akik más autót szeretnek, azoknak a véleménye nem érdekel.
2020. nov. 26. 23:55
 22/25 A kérdező kommentje:
Oké, aláírom, hogy aki keveset kávézik, annak valószínűleg jobb a kapszulás. Én viszont napi 3 kávét iszok, nejem meg 4-5-öt is, szóval nálunk fogy rendesen. Igaz, én mindig mindent ár/érték arányban és hosszú távra nézek.
2020. nov. 27. 10:28
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

Nekünk van szarvasi kávéfőzőnk és kapszulásunk is. Én mindkettőt szeretem. 😊 Kapszulában nem csak kávé van, én pl a Chocochinot (azt hiszem így írják) szeretem nagyon. De én megiszom a 3 az egybent, a capuchino port és az instant nescafét is. Eddig nem tudtam, hogy muszáj valamelyik táborba tartozni. 😃

Ja és kedves kérdező, ettől függetlenül mi is mindent hosszú távra nézünk. A kapszulásunk 3 éves lesz karácsonykor. 😊

2020. dec. 6. 17:39
 24/25 anonim ***** válasza:
Az automata gépet rendszeresen karban kell tartani, úgyhogy azt a 15Ft-os árat el is felejtheted. Az a rengeteg kávé maradvány szerinted elpárolog a rendszerből?
2021. jan. 3. 18:50
 25/25 A kérdező kommentje:
#24: Nem értem, miről beszélsz. Hetente kimosom a tálcát és a főző egységet az utasítás szerint és havonta egyszer csinálok egy vízkő mentesítés. 3000 forintos vízkőoldó 3 hónapig elég.
2021. jan. 3. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!