Miért olyan népszerű a kapszulás kávéfőző?
Egyszerűen nem tudom megérteni, miől olyan népszerűek. Oké, magát a készüléket potom pénzért meg lehet venni, mert - akárcsak a tintasugaras nyomtatót - anyagárban árulják. De a kapszula baromi drága, minimum 80 forint egy darab, ráadásul rengeteg szemetet termel (ne álltassátok magatok, a kapszulák 99%-a nem kerül újrahasznosításra).
Oké, van újratölthető kapszula is, de akkor már mi a különbség egy szimpla őrölt kávés kávéfőzőhöz képest?
Kapszulás kávéfőző olyan 15 ezer körül van. Nekem a darálós kávéfőző 90 ezer volt, de egy kiló kávéból lefőzök 150 adagot, szóval olyan 15 forint egy kávé, szemben a 80 forintos kapszulával, úgyhogy cirka fél év alatt visszajött a kávéfőző ára.
Nekünk van szarvasi kávéfőzőnk és kapszulásunk is. Én mindkettőt szeretem. 😊 Kapszulában nem csak kávé van, én pl a Chocochinot (azt hiszem így írják) szeretem nagyon. De én megiszom a 3 az egybent, a capuchino port és az instant nescafét is. Eddig nem tudtam, hogy muszáj valamelyik táborba tartozni. 😃
Ja és kedves kérdező, ettől függetlenül mi is mindent hosszú távra nézünk. A kapszulásunk 3 éves lesz karácsonykor. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!