Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért olyan népszerű a kapszul...

Miért olyan népszerű a kapszulás kávéfőző?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudom megérteni, miől olyan népszerűek. Oké, magát a készüléket potom pénzért meg lehet venni, mert - akárcsak a tintasugaras nyomtatót - anyagárban árulják. De a kapszula baromi drága, minimum 80 forint egy darab, ráadásul rengeteg szemetet termel (ne álltassátok magatok, a kapszulák 99%-a nem kerül újrahasznosításra).

Oké, van újratölthető kapszula is, de akkor már mi a különbség egy szimpla őrölt kávés kávéfőzőhöz képest?

Kapszulás kávéfőző olyan 15 ezer körül van. Nekem a darálós kávéfőző 90 ezer volt, de egy kiló kávéból lefőzök 150 adagot, szóval olyan 15 forint egy kávé, szemben a 80 forintos kapszulával, úgyhogy cirka fél év alatt visszajött a kávéfőző ára.

2020. nov. 26. 15:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

Nem, nem érti. Mert senki nem erősítette meg, hogy a kapszulás kvfőző nem jó!

Egyeltalán mi köze van hozzá, hogy ki milyen kv kapszulára költi a pénzét? Illetve minket sem érdekel, hogy neki fél év alatt megtérült a kv főző ára. Mit képzel magáról?

Jelentettem a kérdést az oldalnak!

2020. nov. 26. 18:22
 12/25 anonim ***** válasza:
58%

arról nem is beszélve hogy darálósból nem tudok esténként koffeinmenteset inni.

De ez van, leszavaz mindenkit aki érvel a kapszulás mellet, mert képtelen agyilag felfogni.

2020. nov. 26. 18:47
 13/25 anonim ***** válasza:
33%
Azért népszerű, mert ez áll legközelebb a kihelyezett automatákhoz végeredményben. Plusz azért, mert nálunk nincs meg az a kávézási kultúra, mint az olaszoknál, így az emberek nem tudják, hogy mi a jó.
2020. nov. 26. 20:19
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

"arról nem is beszélve hogy darálósból nem tudok esténként koffeinmenteset inni."

Létezik koffeinmentes szemes kávé is, igaz nem a boltok polcain.

Pl. [link] -> Buonanotte decaf.

2020. nov. 26. 20:21
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Nekem azert, mert nem iszom rendes Kávét, Latte-t szoktam mert az esik jól..csak beledobom a kapszulát és kész is,és finom.
2020. nov. 26. 20:23
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
#14 és akkor szerinted vegyek két darálós gépet, vagy cserélgessem a kávébabokat a tartályban?
2020. nov. 26. 20:39
 17/25 anonim ***** válasza:
36%

...és megint le lettem pontozva, mert tényeket írtam le a kapszulás kávékról. Ha ennyire sért valakit, hogy a kapszulás nem képvisel minőséget, akkor igya csak nyugodtan, engem nem érdekel, de ne pontozza le a válaszomat!

"#14 és akkor szerinted vegyek két darálós gépet, vagy cserélgessem a kávébabokat a tartályban?"

Azt írtad nem tudsz koffeinmenteset inni szemesből, erre válaszoltam. Egyébként ha szigorúan vesszük, akkor a kávészemeket nem jó a babtartályban tárolni, mert ott akár egyetlen nap alatt is képes drasztikusan veszíteni a minőségéből. Én úgy csinálnám, hogy adagnyit tennék csak bele, reggel koffeinesből, este koffeinmentesből.

2020. nov. 26. 21:00
 18/25 anonim ***** válasza:
Pöcsöljön vele a hóhér.
2020. nov. 26. 22:45
 19/25 anonim ***** válasza:
39%

De miért kell mindenki lepontozni.

Elhangzott egy kérdés:Miért olyan népszerű a kapszulás kávéfőző?

Erre egyrészről válaszoltak azok akik ilyet használnak. Ezeket hitelesnek érzem mert ők elmondják iért ilyet használnak. De facto, válaszolnak a kérdésre! Erre lepontozzák a szemeskávé hívők? Mire fel? Nem az volt a kérdés hogy szerinted miért jobb a szemesávé?

Az, hogy pl 17es nem tud olvasni az egy dolog. Szerencsétlen 12es/16os (meg gondolom 18as is, de csak tipp) megírta hogy esténként, de mindegy.

Aztán válaszolgatnak itt a szemeskávé pártiak, próbálnak téríteni de minek?

Az ilyen emberek miatt olyan ez az oldal amilyen.

Tessék lehet lepontozni.

2020. nov. 26. 22:57
 20/25 anonim ***** válasza:

Én nem tudok olvasni??

"Erre egyrészről válaszoltak azok akik ilyet használnak. Ezeket hitelesnek érzem mert ők elmondják iért ilyet használnak. De facto, válaszolnak a kérdésre! Erre lepontozzák a szemeskávé hívők? Mire fel?"

Egyrészt. Nem pontoztam le senkit. Írtam is, hogy én elfogadom ezt a tábort is. Másrészről. Akkor csak annak a véleménye számít, aki kapszulásat használ? Aki szemes kávéból főz és látja a különbséget, annak a véleménye nem számít? Még írtam is, hogy elfogadom a kapszulásokat, de ha egyszer tényszerű, hogy az gyengébb minőségű kávé és a kávégépek is silányabbak, akkor ezt miért nem lehet elfogadni, mint véleményt?

2020. nov. 26. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!