Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szabadon álló mosógéppel úgy...

Szabadon álló mosógéppel úgy is tudok mosni (kisebb hatékonysággal) hogy nem kötöm a csapra a mosógépet csak beleöntöm a vizet és elindítom a mosást mint a mini hordozható mosógépeknél? Használható így is a mosógép?

Figyelt kérdés
[link]
2020. nov. 15. 11:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gondolom be van, csak spórolni akar. 7 kiló szennyest akar kimosni 5 liter vízben. Csak arra nem jött rá, hogy mosni vízzel kell.
2020. nov. 15. 12:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Már találtam félautomata mosógépeket ugyan olyan térfogattal mint az automaták! Nem tudtam hogy amire gondolok az a félautomata és ezért elnézést kérek ha bezavartam valakit! Bár az automatánál egyben van a centrifuga és ezzel sok helyet meg lehet spórolni. :)
2020. nov. 15. 12:45
 13/14 anonim ***** válasza:
12: akkor most van vízvezeték a házadban, vagy nincs???
2020. nov. 15. 12:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen is és nem is, lakókocsiba kellene de ott is nyomás alá lehet helyezni a rendszert!
2020. nov. 15. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!