A mosógépünk nem olyan illatúra mossa a ruháinkat, amilyen illatúra kéne(többi lennt)?
A mosószerrel nem lehet baj, mert már régóta ugyanazt a mosószert használom és más mosogép tök jó illatúra mosta a ruháimat ugyanazzal a mosószerrel.
Bármilyen mosószert használok és bármennyit a ruháim mindig ugyanolyan illatúak lesznek, pontosabban "illatúak" mert mosás után a ruháimnak lesz egy enyhe, dohos, poshadt szaguk. Próbáltam már mindent: többször mosógéptisztítoztam, trisóztam, eceteztem, vízkőoldóztam, sőt még az adagolótartájt is levettem és a dobba öntöttem a mosószert, miután láttam, hogy a mosószeradagoló már tiszta vízkő meg penész, és a jellegzetes poshadt szagot is onnan érzem
Mitévő legyek?
Már odáig jutottam, hogy a közeli mosodába vigyem a ruháimat
Segítsetek légyszi!
A válaszokat előre is köszönöm!:)
"a mosószeradagoló már tiszta vízkő meg penész, és a jellegzetes poshadt szagot is onnan érzem"
és nem esett le hogy ez a baj ember?
takarítsd ki a mosószer-adagolót!
a folyékony mosószerek, öblítők is belerohadnak egy idő után.
Szedd szét amennyire lehet és állj neki kitakarítani.
én vízforralóval - teljesen forró vízzel szoktam nekimenni első körben, ez elég sok cuccot levisz - vigyázz nehogy leforrázd magad!
aztán fogok egy marék kis csavart, csavaranyát, akármi kis fém dolgokat és belerakom az adagolóba és rázom mint a hülye.... a kis fém darabok leverik a bentragadt mosószer/öblítő maradékokat.
Aztán amikor már nincs benne semmi mehet a fertőtlenítés, mosás, forrázás megint.
És a végén meg egy 90-95 fokos mosás ecettel.
Ha nem akarsz nagyot sz..pni akkor rendszeresen takarítsd a mosószeradagolót!!
1es! Ha figyelmesebben olvasnál, nem kerülte volna el a figyelmedet az, hogy "sőt még az adagolótartájt is levettem és a dobba öntöttem a mosószert" :D
Na szóval ezekutan se javult a helyzet
5ös! 1: Egy albérletben lévő mosógépről van szó, ahová egy hónapja költöztünk, én nem hagytam volna, hogy elpenészesedjen.
2: férfi vagyok, vagy csak nők szoktak ruhát mosni?:D
4es! A mosógépet, vele együtt a dobot is többször trisóztam, 90 fokon mostam, vizkooldoztam stb
Itt senki se figyel?! :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!