Elektrolux felültöltős mosógépünk egy év leforgása alatt, mindenféle hibát produkált. Milyen márkát válasszak?
Van, biztos sok helyen pörög még 10+éves gép. 6 év alatt én is elkoptattam hármat, m.helyen is mindig felültöltőset vesznek(ott is 2-3 év, és annyi neki)
9 éve megkockáztattam egy elöl töltőst(azt hittem gyengébb), de nem. Próbáld ki, hátha neked is beválik.
Én az #5-ösre rácáfolnék, nekünk most is Whirlpool felültöltős van, és az előző is az volt, nagyon jó! Persze az sem hibátlan, de nagyon megéri! :
Az előzőben egyszer a dob körüli tömítőgyűrűt kellett kicserélni, de az filléres dolog volt, amúgy összesen 8 évig volt jó, utána ment tönkre végleg hirtelen.
A mostani viszont mégjobb! Ez már 9 éves, tavaly tönkrement benne a szivattyú, de olcsó volt a csere, egy teljesen idegen szerelő (tehát nem baráti alapon) új alkatrész + munkadíj, cakk-pakk 12 ezerért csinálta meg, alig 20 perc alatt, és azóta is tökéletesen működik, semmi baja! Tehát én a Whirlpool-t nagyon tudom ajánlani!
Vagy még sokan mondják, hogy az AEG szinte örökéletű, de ennek azért már az árát is megkérik, a legolcsóbb AEG felültöltős 120 ezer Ft körül kezdődik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!