Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Elektrolux felültöltős mosógép...

Elektrolux felültöltős mosógépünk egy év leforgása alatt, mindenféle hibát produkált. Milyen márkát válasszak?

Figyelt kérdés
Vagy már nincs olyan termék ami öt évet sem bír :( ?
2019. júl. 30. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Van, biztos sok helyen pörög még 10+éves gép. 6 év alatt én is elkoptattam hármat, m.helyen is mindig felültöltőset vesznek(ott is 2-3 év, és annyi neki)

9 éve megkockáztattam egy elöl töltőst(azt hittem gyengébb), de nem. Próbáld ki, hátha neked is beválik.

2019. júl. 30. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Indesitet ne, az is hulladek.
2019. júl. 30. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
Na ezért nem írtam márkát, nálam pont egy Indesit megy, ennek 40 centis változata meg a lányomnál. Az a gép csak 4 éves.
2019. júl. 30. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk is Elektrolux van 4 eve hibatlan..sokat megy a gyerekek miatt.
2019. júl. 30. 21:43
 5/7 hisztynka válasza:
85%
Wirlpool felültöltőset nem ajánlom, nekünk első évben már javíttatni kellett, bár azt gyári garanciával megszerelték. De öt év elteltével bemondta az unalmast.
2019. júl. 30. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én az #5-ösre rácáfolnék, nekünk most is Whirlpool felültöltős van, és az előző is az volt, nagyon jó! Persze az sem hibátlan, de nagyon megéri! :

Az előzőben egyszer a dob körüli tömítőgyűrűt kellett kicserélni, de az filléres dolog volt, amúgy összesen 8 évig volt jó, utána ment tönkre végleg hirtelen.

A mostani viszont mégjobb! Ez már 9 éves, tavaly tönkrement benne a szivattyú, de olcsó volt a csere, egy teljesen idegen szerelő (tehát nem baráti alapon) új alkatrész + munkadíj, cakk-pakk 12 ezerért csinálta meg, alig 20 perc alatt, és azóta is tökéletesen működik, semmi baja! Tehát én a Whirlpool-t nagyon tudom ajánlani!

Vagy még sokan mondják, hogy az AEG szinte örökéletű, de ennek azért már az árát is megkérik, a legolcsóbb AEG felültöltős 120 ezer Ft körül kezdődik!

2019. aug. 1. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2019. aug. 2. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!