A mosógépünk nem olyan illatúra mossa a ruháinkat, amilyen illatúra kéne(többi lennt)?
A mosószerrel nem lehet baj, mert már régóta ugyanazt a mosószert használom és más mosogép tök jó illatúra mosta a ruháimat ugyanazzal a mosószerrel.
Bármilyen mosószert használok és bármennyit a ruháim mindig ugyanolyan illatúak lesznek, pontosabban "illatúak" mert mosás után a ruháimnak lesz egy enyhe, dohos, poshadt szaguk. Próbáltam már mindent: többször mosógéptisztítoztam, trisóztam, eceteztem, vízkőoldóztam, sőt még az adagolótartájt is levettem és a dobba öntöttem a mosószert, miután láttam, hogy a mosószeradagoló már tiszta vízkő meg penész, és a jellegzetes poshadt szagot is onnan érzem
Mitévő legyek?
Már odáig jutottam, hogy a közeli mosodába vigyem a ruháimat
Segítsetek légyszi!
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Hát a mosószeradagoló tálca úgy értettem. Kiveszed teljesen és belenézel a helyére akkor látod majd hogy a "plafon" tiszta retek.
Ahol a faszi mutatja ott belül csak a teteje amit nem látsz csak ha lehajolsz. Na másképp nem tudom elmagyarázni :D
De figyelünk - csak nem annyira na :D
Ha mindent megnéztél, kitakarítottál akko' nem tom mi van.
Még annyit próbálj meg, hogy mostd ki 60 fokon a ruhákat. Nekem van olyan ruhám amibe ha beleizzadok, utána büdös marad ha csak 40 fokon mosom ki.
Esetleg próbál ki néhány olyan gönccel amiért nem kár ha tönkre teszi a 60 fok, hogy elmegy-e a büdös szaga?
Szoktam a mosáshoz is ecetet önteni a mosószer mellé - csak csínján, mert nagyon büdös ecet szaga lesz ha sokat teszel bele :D
Fuss neki újból a takarításnak. De le kéne annak dobni a tetejét és úgy kitrutyizni a csöveket, adagolót. Viszont, ha a dobcsillag körül van a sunyiság... na azt nézheted.
Vegyél magadnak egy gépet, ezt meg vigye ahova akarja a tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!