Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A mosógépünk nem olyan illatúr...

A mosógépünk nem olyan illatúra mossa a ruháinkat, amilyen illatúra kéne(többi lennt)?

Figyelt kérdés

A mosószerrel nem lehet baj, mert már régóta ugyanazt a mosószert használom és más mosogép tök jó illatúra mosta a ruháimat ugyanazzal a mosószerrel.

Bármilyen mosószert használok és bármennyit a ruháim mindig ugyanolyan illatúak lesznek, pontosabban "illatúak" mert mosás után a ruháimnak lesz egy enyhe, dohos, poshadt szaguk. Próbáltam már mindent: többször mosógéptisztítoztam, trisóztam, eceteztem, vízkőoldóztam, sőt még az adagolótartájt is levettem és a dobba öntöttem a mosószert, miután láttam, hogy a mosószeradagoló már tiszta vízkő meg penész, és a jellegzetes poshadt szagot is onnan érzem

Mitévő legyek?

Már odáig jutottam, hogy a közeli mosodába vigyem a ruháimat

Segítsetek légyszi!

A válaszokat előre is köszönöm!:)

2020. nov. 14. 00:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
6os! Naa lehet az én problémám is ez lesz részben, viszont melyik a tálca része a mosógépnek? 😅
2020. nov. 14. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát a mosószeradagoló tálca úgy értettem. Kiveszed teljesen és belenézel a helyére akkor látod majd hogy a "plafon" tiszta retek.

[link]

Ahol a faszi mutatja ott belül csak a teteje amit nem látsz csak ha lehajolsz. Na másképp nem tudom elmagyarázni :D

2020. nov. 14. 15:21
 13/18 A kérdező kommentje:
Jaa nekem felültöltősöm van, az kimaradt a sztoriból..:D
2020. nov. 14. 16:52
 14/18 anonim ***** válasza:

De figyelünk - csak nem annyira na :D

Ha mindent megnéztél, kitakarítottál akko' nem tom mi van.

Még annyit próbálj meg, hogy mostd ki 60 fokon a ruhákat. Nekem van olyan ruhám amibe ha beleizzadok, utána büdös marad ha csak 40 fokon mosom ki.

Esetleg próbál ki néhány olyan gönccel amiért nem kár ha tönkre teszi a 60 fok, hogy elmegy-e a büdös szaga?

Szoktam a mosáshoz is ecetet önteni a mosószer mellé - csak csínján, mert nagyon büdös ecet szaga lesz ha sokat teszel bele :D

2020. nov. 14. 17:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatsz azzal is. hogy a víztömlőket leszereled és átmosod. Ha előtted nem volt rendben tartva a gép, szinte iszap rakodik a tömlőkbe.
2020. nov. 14. 17:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Amikor kiengedi a vizet nem szoktak jönni a vízzel együtt ilyen kis fekete darabkák?
2020. nov. 14. 17:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért mert töröltetted a kommentemet még igaz :D
2020. nov. 14. 19:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Fuss neki újból a takarításnak. De le kéne annak dobni a tetejét és úgy kitrutyizni a csöveket, adagolót. Viszont, ha a dobcsillag körül van a sunyiság... na azt nézheted.

Vegyél magadnak egy gépet, ezt meg vigye ahova akarja a tulaj.

2020. nov. 23. 03:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!