Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A villanybojlerem miért csak...

A villanybojlerem miért csak alig langyosra melegíti fel a vizet?

Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 20:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
múltkor nálunk hasonló volt és az eont kellett kihívni, mert a ház előtti oszlopon volt a hiba.
2020. okt. 24. 22:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Milyen bojler? Az új hajdukban már műanyagból van a búvárcső, és ez el tud törni, olyankor pedig egyből hozzákeveredik a hideg víz is a meleghez.

Persze ez abban az esetben van ha látod, hallod, hogy fűt.

2020. okt. 24. 22:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Remélem, valami kisebb hiba, holnap délelőtt megnézetem szerelővel, ha egyáltalán vasárnap kijön. Bár szerintem rendes, ki fog jönni. Ilyen búvárcső, azt sem tudom, mi az. Hajdu bojler, olyan 15 éves kb. Nem fűt, annyit megállapítottam.
2020. okt. 24. 22:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Mivel a forróvíz ugyanúgy felül van a bojlerben, mint ahogy a meleg levegő is felfele száll, ezért a bojlerben is van egy cső ami felmegy a tartáj tetejéig, és innen vételezed a forróvizet. Ez a búvárcső, ami a régiekben fém, az újakban műanyag. A hidegvíz pedig az alsó részbe érkezik a bojlerbe.

[link]

2020. okt. 24. 23:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, kimész most a biztosítéktáblához, és megnézed, hogy lekapcsolódott-e (kiolvadt-e) a bojlerhez tartozó. Mielőtt visszakapcsolnád/kicserélnéd, ellenőzizd, hogy nem csöpög-e a bojler vagy nincsenek-e vízkőnyomok alul a lyukacska mellett (ha igen, akkor ne kapcsold vissza). Ha nem csöpög és nincs vízkőnyom, akkor próbáld meg visszakapcsolni olyankor, mikor adnak éjszakai áramot. Ha nem kapcsol le/olvad le azonnal, akkor menj oda a készülékhez, és figyeld pár percig, hogy nem kezd-e füstölni (akkor irány a biztosíték és kapcsold le).
2020. okt. 24. 23:37
 16/19 A kérdező kommentje:
Na, beszéltem a szerelővel, holnap délelőtt kijön.
2020. okt. 25. 14:12
 17/19 A kérdező kommentje:
Kb. 17:15 óta ég a lámpa, melegszik a víz, most legyen okos valaki! (A szerelőt azért nem mondtam vissza.)
2020. okt. 25. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Meleg is a víz ami jön, vagy most is langyos? Mert ha az, akkor még tartom a tippem hogy a belső cső ment tönkre.
2020. okt. 25. 19:57
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, ugyanolyan meleg, mint normál esetben. A termosztát kb. a maximum hőfok háromnegyedénél volt eddig is, azon nem állítottam.
2020. okt. 25. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!