Mivel lehet az elektromos páramentesítő készülék hűtőbordáját letisztítani?
4 telet ment a készülék,és van a bordák közt már takarítani való.
Pormaradvány,de "szárazon" nem jön le.
Valahol klímatisztító spray-t olvastam,de nem tudom hogy be merjem-e fújni vele,illetve milyet használhatnék?
Klímást hívtam tisztíttatás ügyben,de azt mondta,ilyennel nem foglalkozik.
9-es!kösz az érdemi segítséget!Tudod,nekem nem mindegy mivel tisztítom ki!Jó a magadfajtának,hogy te mindenhez IS értesz,az ilyeneket hívják kóklereknek.Te biztos mindig tudsz mindent,segíséget kérni meg égő,inkább mész a saját fejed után,aztán majd ráfogod valamire/valakire ha nem sikerül.
10-es!Neked szintén köszi,de a politikát meghagyom az olyanoknak,mint Te,hiszen érdemben megszólalni nem tudsz,de azért idejöttél beböfögni valamit!
"te mindenhez IS értesz"
nem értek mindenhez! de nem akarok fenn minden kis apróságon.
Sajnos ismerem azt a típust akik tényleg minden megakaszt... egyik legjobb barátom egy irodalomtörténész srác, doktori fokozatig vitte, de annyira balfék, hogy olyant rajzolni nem lehet!
igyekszem mindenben segíteni neki, de néha tényleg az a szerencséje, hogy messze lakik és nincs kedvem elkocsikázni hozzá és lekeverni két pofont neki :D
vannak olyan dolgok az életben amit nem kell túlgondolni! takarítsd ki az a kib..ot gépet és kész!!!!!!
egyúttal javasolnám az EMMI-nek, hogy egy minimális műszaki intelligenciát is igyekezzenek a feltörekvő nemzedékbe beleverni. Legalább egy izzőt tudjatok már kicserélni fórumozás nélkül, legalább a szutykot tudd már lekefélni egy hőcserélőről anélkül, hogy napikig kellene erről szemináriumot tartanunk.... ez nem rakétatudomány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!