Az elképzelhető, hogy egy Trotec TTK 40 páramentesítő 5 óra használat alatt 7 kw-ot fogyasszon?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a papír sok mindent elbír, de a tájékoztatón 340 watt max van feltüntetve. Amióta használom jócskán megugrott a villanyszámlám2019. nov. 8. 18:30
2/9 anonim válasza:
Bármi elképzelhető. És az ellenkezője is.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen bocsánat kwh, de ezért kár volt hozzá szólniuk az uraknak.
2019. nov. 8. 19:05
4/9 anonim válasza:
A kérdésnek meg annyi sincs, egyezzünk meg ebben.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor máshol éld ki a szenvedésedet!
2019. nov. 8. 19:39
6/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ez lehetséges. Nekem 2 db TTK50 megy télen, egyik nappali helyiségekben éjszaka 8-10 órát, másik hálószobában nappal 5-.10 órát, nem különösen veszem észre a téli- nyári fogyasztás különbséget. (havi 1-2 ezer forint de ez szerintem megéri a penészmentes falak és jó levegő miatt)
7/9 A kérdező kommentje:
6/6-os. Köszi a választ. Én sem akarom elhinni, hogy egy fél havi napi 1-2 órás használat 4.000 ft-al meglöki a számlát.Tesztelnem kell a fogyasztókat.
2019. nov. 10. 13:32
8/9 anonim válasza:
" Én sem akarom elhinni, hogy egy fél havi napi 1-2 órás használat 4.000 ft-al meglöki a számlát."
Rajtad kívül senkinek nem volt vele gondja.
9/9 A kérdező kommentje:
Felejts már el!
2019. nov. 10. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!