Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » AEG vagy LG mosógép érné meg...

AEG vagy LG mosógép érné meg jobban? 130 ezerig.

Figyelt kérdés

Most egy régi Candy van, de költözködés miatt újat szeretnék, ami viszonylag bírja is majd és ésszerű programok vannak rajta.

Elvesztem már az éterben, annyi gép van. Az AEG szimpi, mert egyszerű és letisztult, az LG viszont híres a remek motorjáról. Ti melyik márkát választanátok?

2020. szept. 10. 15:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges a gőz szerintem is. Ami nagyon kényes ruha, azt az ember úgyis tisztítóba viszi. Az LG tényleg nem gyűri a ruhákat.
2020. szept. 10. 22:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Majd kíváncsi leszek, melyik márka mellett döntöttél és ha az LG, akkor maradtál-e a gőzösnél. :)
2020. szept. 11. 13:54
 13/19 A kérdező kommentje:
Holnap talán eljutok a media marktba, és körül fogok nézni. Hát én is kíváncsi leszek. :D Fene gondolta, hogy egy mosógép kiválasztása is ilyen nehéz feladat.
2020. szept. 11. 15:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem 5 perc volt. :D

Tudtam, hogy keskeny, elöltöltős és hogy LG. Bár a gőzöset megbántam kicsit, nem hinném, hogy fogom használni, vagy hogy olyan gyakran. Nem realizálódott bennem, hogy csak 2 program gőzös...

2020. szept. 11. 16:14
 15/19 A kérdező kommentje:
Sikerült pontot tenni a mosógép választás végére. Végül az LG lett a befutó. A keskenysége láttán abszolút nem volt kérdéses. Online kinézett AEG sajnos nem volt külső raktáron sem, illetve egy nagyobb kapacitású volt, de az meg már nagy lett volna a fürdőbe. Remélem jól kijövök majd a választott darabbal 😁
2020. szept. 13. 01:48
 16/19 anonim ***** válasza:
De a gőzös vagy egy nem gőzös darab? :P
2020. szept. 13. 07:48
 17/19 A kérdező kommentje:
A gőzös masina. A lényeg pont lemaradt. 😁
2020. szept. 13. 10:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Akkor ugyanolyanunk van. :P

A linkeden már azt írja, hogy nem elérhető. Jól elkapkodhatták az emberek.

2020. szept. 13. 10:55
 19/19 A kérdező kommentje:

Amúgy igen, napok óta néztem az oldalt, de rengeteg gép elfogyott. Hol volt az oldalon, hol nem. Boltba se volt már. Furcsálltam is, hogy mindenki most vesz mosógépet :D

Kiváncsi leszek a kicsikére.

2020. szept. 13. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!