Mik a főbb különbségek ezek közt a mosógépek közt?
Mosógépet szeretnék vásárolni, mindenféleképpen LG-t. Viszont 100e-150e tartományban rengeteg van és nem látom mi a különbség közöttük.
Ami fontos nekem hogy 45cm max 50cm mélységű legyen és a lehető legjobb legyen ebben az árkategoriában.
Vízfogyasztást figyeld, súly töltetett, és centrifuga fordulatszámot.
Hányan vagytok a családban, tervezel-e létszámbővítést?
*ha minél gyorsabban centrifugál, mert anál hamarabb tönkremegy.
Ez nem igaz, csak hiedelem. Rendszeresen használjuk az 1400-ast-és tökéletes. Semmi baja tőle a ruháknak, csak nem szabad megtömni a gépet.
tipikus felhasználó... mindegy milyen számot adnak meg, a lényeg, hogy hogy nagy legyen az a szám! :DDDD
nekem 800-as centrim van - tudom lúúúzer vagyok, de simán működik több mint 15 éve. és kicsapja az is a vizet rendesen.
vegyél amit akarsz. már eldöntötted, csak csuklóztatsz itt minket.
eldszí, sötéttöltős, b.szócentris
a szerelőt sajnálom aki néhány hónap múlva megpróbálja megmagyarázni majd nektek, hogy miért vettetek egy raká kakit.
ti bölcsészek már csak ilyenekt vagytok.
Az 1400-t is használhatod 800-on, csak érezhetően nedvesebb lesz az eredmény.
Nekem lakásban van a gép, ezért ha nem szükséges, akkor nem használom 1400-on este felé. Kicsit tovább szárad, ennyi. Télen szárítógép esetén már azonban már nem mindegy.
Most vettem, F2J6WY1W
Nekem szempont volt a keskeny elöltöltős, mert egyedül lakom és aránylag kicsi a fürdő.
Ez 800-on is tök szárazra centrifugált, persze 1,5 hónapig kézzel mostam, ezért is érezhetem így.
Nem értem miért kell hurrogni. Azért veszek LG-t mert az egyik legmegbízhatóbb mosógépeket ők gyártják. Azért kell keskeny mert konyhapult alá megy, azért kell sötét, mert abból ahogy a képeken látszik rohadt sok modell van illettve, miért valasszak rondát, ha lehet szép is.
Amúgy nem tévhit, hogy magasabb fordulatszámon hamarabb tönkremegy a mosógép, Logikus, hogy jobban kopnak a kopó alkatrészek. Na mindegy, egy excelbe felírom, hogy melyik model milyen paraméterekkel rendelkezik és kiválasztok egyet.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!