Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mik a főbb különbségek ezek...

Mik a főbb különbségek ezek közt a mosógépek közt?

Figyelt kérdés

Mosógépet szeretnék vásárolni, mindenféleképpen LG-t. Viszont 100e-150e tartományban rengeteg van és nem látom mi a különbség közöttük.

Ami fontos nekem hogy 45cm max 50cm mélységű legyen és a lehető legjobb legyen ebben az árkategoriában.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 26. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Vízfogyasztást figyeld, súly töltetett, és centrifuga fordulatszámot.

Hányan vagytok a családban, tervezel-e létszámbővítést?

2020. aug. 26. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Ezt választanám a helyedben:

[link]

1400-as centrifugája van. Ez érné meg.

2020. aug. 26. 20:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Csak ketten vagyunk a lakásban, én úgy tudom, hogy nem az a legjobb, ha minél gyorsabban centrifugál, mert anál hamarabb tönkremegy. Egyébként az is szempont hogy a töltő része sötét színű legyen mint a képeken.
2020. aug. 26. 20:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Illetve amit küldtél az 56cm mély, az nem jó.
2020. aug. 26. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

*ha minél gyorsabban centrifugál, mert anál hamarabb tönkremegy.

Ez nem igaz, csak hiedelem. Rendszeresen használjuk az 1400-ast-és tökéletes. Semmi baja tőle a ruháknak, csak nem szabad megtömni a gépet.

2020. aug. 26. 20:19
 6/10 anonim ***** válasza:
28%

tipikus felhasználó... mindegy milyen számot adnak meg, a lényeg, hogy hogy nagy legyen az a szám! :DDDD

nekem 800-as centrim van - tudom lúúúzer vagyok, de simán működik több mint 15 éve. és kicsapja az is a vizet rendesen.

vegyél amit akarsz. már eldöntötted, csak csuklóztatsz itt minket.

eldszí, sötéttöltős, b.szócentris

a szerelőt sajnálom aki néhány hónap múlva megpróbálja megmagyarázni majd nektek, hogy miért vettetek egy raká kakit.

ti bölcsészek már csak ilyenekt vagytok.

2020. aug. 26. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Az 1400-t is használhatod 800-on, csak érezhetően nedvesebb lesz az eredmény.

Nekem lakásban van a gép, ezért ha nem szükséges, akkor nem használom 1400-on este felé. Kicsit tovább szárad, ennyi. Télen szárítógép esetén már azonban már nem mindegy.

2020. aug. 26. 21:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Most vettem, F2J6WY1W

Nekem szempont volt a keskeny elöltöltős, mert egyedül lakom és aránylag kicsi a fürdő.

Ez 800-on is tök szárazra centrifugált, persze 1,5 hónapig kézzel mostam, ezért is érezhetem így.

2020. aug. 26. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:
mi is csak 1000-esen centrifugázunk, ha kevés a ruha akkor bírja csak jól az 1400-1600at, de 2 pólóért nem indítom be.
2020. aug. 26. 21:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell hurrogni. Azért veszek LG-t mert az egyik legmegbízhatóbb mosógépeket ők gyártják. Azért kell keskeny mert konyhapult alá megy, azért kell sötét, mert abból ahogy a képeken látszik rohadt sok modell van illettve, miért valasszak rondát, ha lehet szép is.

Amúgy nem tévhit, hogy magasabb fordulatszámon hamarabb tönkremegy a mosógép, Logikus, hogy jobban kopnak a kopó alkatrészek. Na mindegy, egy excelbe felírom, hogy melyik model milyen paraméterekkel rendelkezik és kiválasztok egyet.

Köszönöm a válaszokat.

2020. aug. 27. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!