Merdre kérdése:
Teka mosogatógép motor nem indul el.Állítólag motor vezérlő panel hiba, a szerelő szerint, 25.000 Ft a cseréje. Kicsit soknak találom az összeget.Egyáltalán létezik ilyen panel?
Figyelt kérdés
#mosogatógép #motorvezérlő panel
2020. júl. 25. 20:12
11/22 Szervizmérnök úr válasza:
Igen, a 20 forinttal valószínűleg fölé lőttem, ezt sejtettem is, de már nem emlékszem a történet eredeti számaira.
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást,okosabb nem lettem,de legalább jót beszélgettünk.
2020. júl. 25. 22:14
13/22 anonim válasza:
tipikus kérdező.... :D
elmondunk neki mindent amit tudni akart, aztán meg jön az "okosabb nem lettem" dumával. :)
van a sparban 199-ért 10 darabos mosogatószivacs, hasnáld azt! :)
14/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy nem igazán értettétek meg a kérdést.
2020. júl. 25. 22:36
15/22 anonim válasza:
Nem, de leirhatnad. Azt kérdezted van e vezérlő panel benne. Van, a számítógépnek is van alaplapja nem csak úgy működik a vasdoboz :)
16/22 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van vezérlő panel benne.Nem ez a kérdés,a szerelő szerint a motornak van külön indító panele.Szerintem csak egy kondenzátor van ott,amiért kicsit sok 25000 Ft munkadijjal,kiszállással együtt is.
2020. júl. 26. 12:47
17/22 anonim válasza:
Akkor csereld ki a kondit hátha tényleg az a baja. 5 perc alatt megvagy
18/22 Szervizmérnök úr válasza:
Itt van egy ilyen motor:
Látszik rajta egy segédfázis-kondenzátor is.
Keresztkérdés: tisztában vagy vele, hogy egy ilyen kondenzátor hibája milyen tünettel jár?
Mert eddig úgy néz ki, lövésed sincs róla.
19/22 A kérdező kommentje:
Nyilván az a fő tünet, hogy nem indul el a motor.
2020. júl. 26. 20:14
20/22 A kérdező kommentje:
Egyébként az emberek nagy többsége azért kérdez itt, mert nem tud valamit, szeretné egy hozzáértőtől megkapni a választ.Ha profi vagyok a témában, akkor válaszolok,nem kérdezek.
2020. júl. 26. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!